Пощенска банка предлага нов спестовен продукт в евро „Отличен депозит”. Депозитът е шестмесечен с лихва от 6% на годишна база, като няма такси за откриване на продукта или за теглене на средства на дата на падеж. Настоящи и бъдещи клиенти на банката могат да открият своя „Отличен депозит” във всеки един от клоновете на банката до 30 ноември 2008 г.

Новият депозит е за хората, които предпочитат да правят спесяванията си в евро и искат висока лихва. Пощенска банка е финансовата институция, успяла да привлече най-много депозити през първото тримесечие на годината.

Пощенска банка, с юридическо име “Юробанк И Еф Джи България” АД, е член на Юробанк И Еф Джи Груп.

Юробанк И Еф Джи Груп е европейска банкова организация с активи, възлизащи на общо 77.3 милиарда евро, и над 24 000 служители, която предлага своите продукти и услуги в мрежата си от над 1 700 локации и чрез алтернативни дистрибуционни канали.

В Югоизточна и Централна Европа (Нова Европа) групата присъствa в Гърция, България, Румъния, Сърбия, Полша, Турция, Украйна и Кипър. До момента групата е инвестирала над 2 милиарда евро в страните от Нова Европа.

Юробанк И Еф Джи е част от Юробанк И Еф Джи Груп - третата по големина банкова група, базирана в Швейцария. По обем на пазарна капитализация Юробанк И Еф Джи е сред водещите компании, регистрирани на гръцката фондова борса, и има над 210 000 акционери.