Пощенска с нов жилищен кредит Сигурен дом на Стройко 2000

1106
Пощенска с нов жилищен кредит Сигурен дом на Стройко 2000

Пощенска банка ще представи новия си жилищен кредит "Сигурен дом" на есенното издание на изложението „Стройко 2000". Кредитът се предлага в евро при лихва от 7.9%, която е фиксирана за първите две години, информират от кредитната институция.

Със заема може да се финансира до 80% от стойността на жилището, максималният му размер e 500 хил. евро, а най-дългият срок за погасяване е 35 години. Допълнително предимство на кредита е застраховката „Безработица и живот", която покрива месечните вноски или пълния размер на кредита при настъпване на непредвидени събития в живота на кредитополучателите.

Жилищният кредит може да бъде използван за покупка, ремонт и подобрения, строеж или довършителни работи по жилищни имоти, както и за рефинансиране. В допълнение всички получатели на новия кредит могат безплатно да активират услугата „Интернет банкиране", която им позволява да следят състоянието на своите сметки, дати на падеж на кредита, месечните си вноски и транзакции, се казва още в съобщението.

Кредитоискателите могат да кандидатстват и за кредитна карта American Express, освободена от годишна такса за първата година. Припомняме ви, че Пощенска банка е традиционен партньор на „Стройко 2000" и е отново официална банка на изложението.

Изложението се провежа от 14 до 20 октомври 2009 г. в Националния дворец на културата, където ежедневно посреща хиляди посетители. Щандът на банката се намира на 1-вия полуетаж на НДК, информират от трезора.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Коментари

БУДНА СЪВЕСТ
# 0
09:10 | 20 October 2009
Чета и не вярвам защо журналистите публикуват новата заблуждаваща реклама на Пощенска. Защо не си проверяват инфото преди да го публикуват. първо от къде се появи този ресурс с ниска стойност второ защо не се споменава, че след като бъде приет новия закон за потребителските кредити от другата година под натиска на Европа такса за предсрочно погасяване ще се дължи по кредитите с фиксирана лихва като този, защото лихвите вече са достигнвли своя максимум и е логично в рамките на този период да паднат и ако решите да го рефинансирате дължите такса колко хитро от страна на тази заложна къща Пощенска трето тази застраховка е процент от вноската и компенсира привидното намаление но реално кредита е по-скъп. и е изгодна за банката която прехвърля риска върху друг за сметка на клиента но не е много ясно дали застрахователя ще поеме вноските. поискайте да погледнете какви са параметрите по тази застраховка повярвайте ми шанса да поеме застрахователя е минимален или почти никакъв. защо средствата за масова информация не ги споменават тези неща за да можем потребителите в и без това трудните времена да направим наистина правилния избор Благодаря ОТ ТОЗИ КРЕДИТ ЕДНО Е СИГУРНО, ЧЕ ПОЩЕНСКА ОЩЕ ОТ СЕГА СИ ЗАЛАГА БЪДЕЩИ ПРИХОДИ ОТ ТЕЗИ ТАКСИ ПРЕДПОЛАГАМ ЧЕ МНОГО МАЛКО ХОРА В КЛОНОВЕТЕ ИМ ГИ КАЗВАТ НА КЛИЕНТИТЕ
Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg