За шеста поредна година ПроКредит Банк взема участие в ежегодния форум "Кариери", организиран по програмата "Българската мечта" на Министерство на държавната администрация и административната реформа и Job Tiger.

Целта на форума е да се обединят усилията на българските фирми в откриване на нови възможности за професионална реализация на студенти и дипломирали се млади хора, както и да бъдат подпомогнати работодателите в процеса на набиране на персонал.

ПроКредит Банк дава шанс на млади хора без практически опит да започнат трудовата си кариера в една стабилна международна финансова институция с опит и традиции.

Банката не изисква специфична професионална квалификация и дълъг опит за голяма част от предлаганите позиции, като също така се осигурява интензивно обучение на служителите с цел повишаване на техните умения, познания и опит.

Само за една година персоналът на ПроКредит Банк е нараснал с 500 нови служители. Към началото на месец март 2008 г. в банката работят над 1600 души в 72 клона в цялата страна. До края на 2008 г. предстои откриването на още 15 клона на банката.