ПроКредит Банк издаде 56% повече международни дебитни карти

619
ПроКредит Банк издаде 56% повече международни дебитни карти

Само за шест месеца, от средата на 2007 г. досега, ПроКредит Банк отбеляза ръст от над 56% при издаваните дебитни карти VISA Електрон. Броят на операциите за последното шестмесечие се е увеличил с над 76%, а обемът на направените транзакции е нараснал с повече от 72%.

С дебитната карта VISA Електрон с чип клиентите на ПроКредит Банк имат възможност да заплащат сметките си към БТК, Софийска вода, ВиК, М-тел, ГЛОБУЛ, Електроразпределение, Топлофикация, както и към кабелни и интернет доставчици.

Притежателите на дебитната карта VISA Електрон могат да се регистрират за получаване на sms известие при транзакция с картата. Това е най-новата услуга, от която могат да се възползват клиентите на банката. Чрез нея картодържателите получават сигурност при извършване на плащания в Интернет, при пътувания и използване на картата в чужбина, както и при пазаруване или теглене в България.

Към края на месец декември 2007 г., ПроКредит Банк България разполага със 70 клона в цялата страна. Общият текущ кредитен портфейл на банката възлиза на над 882 млн. лв., отпуснати на повече от 57 000 малки предприятия и физически лица.

Размерът на депозитите възлиза на над 585 млн. лева, а броят на активните клиентски сметки в ПроКредит Банк към края на месец декември е повече от 206 хил. От тях 56.829 са спестовни и срочни влогове, 52% от които са със салдо под 2 000 лв.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg