ПроКредит Банк ще вземе дейно участие в планираният за 17 и 18 май семинар за развитие на собствен бизнес, който ще се проведе в Аулата на НБУ.

Семинарът е организиран от инициативата за насърчаване на предприемачеството в младите хора Start Up, със съдействието на Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия и Асоциация за насърчаване на обществените дейности.

На семинара служители на ПроКредит Банк ще представят начините, по които финансовата институция подпомага за развитието на новостартиралия бизнес и кандидатстването по програми на ЕС. В друга зала, определена за бизнес консултиране, кредитни експерти на банката ще дават индивидуални консултации и отговарят на конкретни въпроси на предприемачи.

За нуждите на динамичния и гъвкав малък бизнес в България ПроКредит Банк предлага целево разработени кредитни продукти и бързина във взимането на решение за отпускане на кредити, благоприятни кредитни условия и гъвкав подход в избора и оценката на обезпечението.

В кредитирането банката се концентрира върху малкия и средния бизнес, тъй като предприятията от такъв мащаб създават най-голям брой работни места и имат жизненоважен принос за икономиката.