ПроКредит Банк подава ръка на младите бизнесмени

575
ПроКредит Банк подава ръка на младите бизнесмени

ПроКредит Банк ще вземе дейно участие в планираният за 17 и 18 май семинар за развитие на собствен бизнес, който ще се проведе в Аулата на НБУ.

Семинарът е организиран от инициативата за насърчаване на предприемачеството в младите хора Start Up, със съдействието на Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия и Асоциация за насърчаване на обществените дейности.

На семинара служители на ПроКредит Банк ще представят начините, по които финансовата институция подпомага за развитието на новостартиралия бизнес и кандидатстването по програми на ЕС. В друга зала, определена за бизнес консултиране, кредитни експерти на банката ще дават индивидуални консултации и отговарят на конкретни въпроси на предприемачи.

За нуждите на динамичния и гъвкав малък бизнес в България ПроКредит Банк предлага целево разработени кредитни продукти и бързина във взимането на решение за отпускане на кредити, благоприятни кредитни условия и гъвкав подход в избора и оценката на обезпечението.

В кредитирането банката се концентрира върху малкия и средния бизнес, тъй като предприятията от такъв мащаб създават най-голям брой работни места и имат жизненоважен принос за икономиката.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg

На фокус

По-спокойни за утрешния ден с новия ипотечен кредит на БАКБ

„Лихвите се вдигат, Вашата-не“ е посланието на новия кредитен...