Райфайзенбанк увеличава лихвите по едногодишните и шестмесечните депозити

846
Райфайзенбанк увеличава лихвите по едногодишните и шестмесечните депозити

Райфайзенбанк увеличава лихвените проценти по едногодишните и шестмесечните депозити в лева, евро и щатски долари за физически лица, в рамките на промоционална кампания, която ще продължи до края на март 2008г.

Лихвата по едногодишните депозити в лева става 6.50% на годишна база (досега: 5.25%), в евро 5.00% годишно (досега: 2.70%), а в щатски долари 4.50% на годишна база (досега 3.20%).

При шестмесечните депозити лихвените проценти се увеличават до 6% на годишна база за депозити в лева (досега: 4.25%), 4.50% годишно за депозити в евро (досега 2.25%) и 4.00% на годишна база за щатски долари (досега: 2.80%).

Промоционалната лихва е валидна за открити депозити до 31 Март 2008г. и важи за първия едногодишен или шестмесечен период на влога.

Минималната сума за отркиване на депозит е 500 лева, 250 евро или 250 долара, като няма ограничения в максималната сума.

Средствата по депозитите са гарантирани от Фонда за гарантиране на влоговете в търговските банки, съгласно действащото законодателство.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg