Societe Generale Експресбанк предлага финансиране до 250 000 лева за малки и средни предприятия при промоционални условия. Кредит Партньор е с лихва от 6.65% по съвместна програма с ЕБВР (Европейска Банка за Възстановяване и Развитие), срок до 10 години и възможност за 6 месеца гратисен период.

За кредитите в рамките на програмата с ЕБВР няма да има такса за управление за първата година, а за всички останали таксата е намалена с 50%. Промоционалните условия по Кредит Партньор са валидни до 28 ноември 2008 година.

Societe Generale Експресбанк отпуска Кредит Партньор при максимално улеснена процедура за кандидатстване и гъвкави условия - без бизнес план и отговор до 48 часа, след представяне на необходимите документи.

Societe Generale Експресбанк разработи Кредит Партньор, за да финансира нуждите на българските малки и средни предприятия от оборотни средства, както и от закупуване на машини, оборудване, транспортни средства, придобиване и ремонт на недвижимо имущество. Изискванията, на които малките и средните предприятия (МСП) трябва да отговарят, са приходи от продажби между 50 000 лева и 2 000 000 лева.

Вследствие на успешната си политика спрямо сектора на МСП за една година Банката успя да увеличи портфейла си в този сегмент с близо 50 процента.