Стартира пролетната агро кампания на ПроКредит Банк

594
Стартира пролетната агро кампания на ПроКредит Банк

От 18 февруари 2008 г. стартира пролетната агро кампания на ПроКредит Банк. Вече трета поредна година подпомагането на бизнеса на земеделските стопани е основен акцент в политиката на банката.

Селскостопанските производители могат да се възползват от изгодните условия за кредитиране и лизинг, които им предлага банката по време на най-активния за агробизнеса сезон.

ПроКредит Банк предлага лесен достъп до услугите за земеделски стопани с помощта на 11 кредитомобила – мобилни банкови офиси, които покриват територията на цялата страна. Мисията на специализираните кредитни бусове е да обслужват клиенти в отдалечените населени места, където банката няма клон, за да дадат възможност на жителите там да ползват банкови услуги и да получат финансова информация за земеделските кредити на банката.

ПроКредит Банк предлага максимално облекчени условия за получаване на агро заем до
50 000 лева, като не изисква обезпечение. Клиентите на банката са освободени и от изискването да предоставят бизнес план, независимо от размера на кредита, за който кандидатстват.

Земеделските стопани получават отговор на исканията за кредит до 20 000 лева в рамките на 48 часа и не плащат такса за подаването на документи. ПроКредит Банк отпуска агро кредити в лева, евро и долари със срок на погасяване до 15 години за инвестиционни кредити и до 2 години за кредити за оборотни средства.

Банката предоставя възможност за сезонен погасителен график, съобразен със спецификите в бизнеса на кредитополучателите. Клиентите на банката са главно малки и средни фермери, решили да развият бизнеса си, за да посрещнат изискванията на ЕС към селскостопанския сектор.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg