Безплатни онлайн консултации за нашето здраве през приложението MedUNIQA

887
Безплатни онлайн консултации за нашето здраве през приложението MedUNIQA

© UNIQA / Съдържание от нашите партньори

За четвърта поредна година UNIQA България провежда своята информационна програма с фокус върху здравната профилактика и превенцията, а приложението за телемедицина – MedUNIQA празнува три години.

В рамките на кампанията всеки желаещ ще може да заяви медицинска онлайн консултация със специалист до 14 април или до изчерпване на броя безплатни консултации.

По традиция и през тази година UNIQA България предоставя безплатни онлайн консултации с медицински специалисти. Всеки желаещ може да извърши онлайн консултация с предпочитан специалист чрез приложението MedUNIQA през „Онлайн консултация“ на https://med.uniqa.bg/home.


Търсещите медицински съвет могат да избират между 11 специалности и над 150 лекари и специалисти в различни области, доказани професионалисти, доценти и професори.

Кампанията ще продължи до 14 април или до изчерпването на 300 безплатни онлайн консултации.

„За по-малко от 1 година потребителите на MedUNIQA се увеличиха от 30 000 на над 50 000. Ние наблюдаваме все по-голям интерес към възможността да се консултираш с лекар изцяло дистанционно, както и да се възползваш от записването онлайн на час за физически преглед при избран специалист, така че да не губиш излишно време с чакане пред кабинета. Телемедицината дава възможност на потребителите, независимо къде живеят, или пък в извън работно време, да се консултират с експерти от цялата страна, като така печелят време и спестяват средства, но най-важното – имат възможност лесно да изберат предпочитания специалист, независимо от разстоянието и времето. Приложението може да се използва и в ситуации, когато сме в чужбина, както и от клиенти, които не живеят на територията на страната. С новата английска версия услугите, които предоставяме, стават все по-достъпни за по-широка група от потребители.“, споделя Ели Москова, експерт Бизнес развитие в УНИКА България.

MedUNIQA е с дизайн и функционалности, които допринасят за по-доброто клиентско изживяване и правят грижата за нашето здраве и на любимите ни хора още по-достъпна.

Моята дигитална здравна карта е най-често ползваният инструмент от здравно застрахованите лица, тъй като чрез нея са на разположение всички услуги по здравната им застраховка - Запис на час за преглед; Възстановяване на разходи и др.

Сред предпочитаните функционалности от потребителите са и Сравни цени на лекарства. Интеграцията на MedUNIQA с Aptechko.bg предоставя възможност на потребителите на приложението да търсят наличност на лекарство и най-ниски цени към настоящия момент, онлайн и в най-близките до тях аптеки.

Моите здравни документи  е  специално пространство в потребителския профил, където клиентите могат да съхраняват важна за тях медицинска документация на едно място – здравни сертификати; амбулаторни листове; рецепти; финансови документи и др.

За англоговорящите клиенти приложението е с английската версия, чрез която те могат да ползват всички функционалности, а при извършване на „Онлайн консултация“ имат възможност да избират специалисти, които консултират на съответния език.

Уеб приложението MedUNIQA предлага възможност за консултация в рамките на 24 часа от денонощието, 7 дни в седмицата. Потребителите могат да се запознаят с биографията и рейтинга на лекарите, консултиращи в специалностите „Акушер-гинекология и бременност“, „Вътрешни болести и COVID-19“, „Гастроентерология“, „Дерматология“, „Ендокринология“, „Ортопедия“, „Очни болести“, „Педиатрия и COVID-19“, „Психология“, „Урология“ и „Хранене и диетика“.

Българският бизнес

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg