ДЗИ Животозастраховане стана „Застраховател на годината“ за 2022 г.

836
ДЗИ Животозастраховане стана „Застраховател на годината“ за 2022 г.

© ДЗИ / Съдържание от нашите партньори

ДЗИ беше избрана за „Застраховател на годината – Животозастраховане“ в годишните награди „Застраховател на годината“, „Пенсионноосигурително дружество на годината“, „Застрахователен брокер на годината“, които се проведоха за 15-та поредна година.

Победителите се избират на база обективни критерии и показатели.

Те бяха отличени и получиха своите престижни статуетки по време на тържествената церемония, състояла се на 17 май.


Организатори на наградите са Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ), Асоциацията на българските застрахователи (АБЗ), Българската асоциация на дружествата за допълнително пенсионно осигуряване (БАДДПО), фондация „Проф. д-р Велеслав Гаврийски” и Българската асоциация на застрахователните брокери (БАЗБ).

ДЗИ спечели първо място в конкурса „Застрахователи за обществото“ Наградата се печели за трета поредна година

„Изключително горд съм, че за поредна година ДЗИ получи приза „Застраховател на годината“ в категория Животозастраховане.

Това признание е за всички служители на ДЗИ, застрахователни брокери, ОББ и останалите посредници, ангажирани със създаването, продажбата и обслужването на животозастрахователните продукти на ДЗИ.

Убеден съм, че успехът се дължи на общата ни мотивация и упорита работа. Щастлив съм, че имам възможността да работя с толкова добри професионалисти, които благодарение на високата си експертиза успяват да отговорят на очакванията на нашите клиенти.“, коментира Коста Чолаков, главен изпълнителен директор на ДЗИ при получаването на отличието.

Компаниите от общото застраховане с печалба от 76 млн. лева до 31 мартГодина по-рано беше отчетена печалба от 49 млн. лева

ДЗИ е дружеството с най-дълга история в България, създадено през 1946 г. От 2007 г. е част от белгийската финансова група KBC.

От 2017 г. насам компанията систематично увеличава пазарния си дял в животозастраховането чрез серия от сливания и придобиването и към 2023 г. заема първо място по пазарен дял в животозастраховането.

 

Българският бизнес

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg