Евро-Финанс стартира първия конкурс за търговия с платформата EF MetaTrader 5Money Maker. В състезанието може да участва всеки желаещ трейдър без риск от загуби.

Всеки участник стартира с виртуални 10 000 евро в безплатна демо сметка, с които може да се състезава за награди с обща стойност 2 500 лв.

Класиралият се на първо място по реализирана доходност за периода на конкурса ще получи 1 000лв.

Наградите се получават без допълнителни условия и ограничения. Конкурсът ще продължи до 31 август 2012 г., включително.

Участниците могат да следят класирането в реално време, като имат възможност и за преглед на сделките и позициите на най-успешните трейдъри в състезанието.

Това допринася както за прозрачността на конкурса, така и се предоставя възможност за моделиране на по-успешна стратегия за търговия. Състезанието се провежда чрез платформата за търговия на международните пазари EF MetaTrader 5.

Налични за търговия в платформата са множество валутни двойки, ценни метали, индекси и CFD-та на акции от водещите световни пазари.

„Целта ни е да популяризираме търговията с платформата, като предоставим на клиентите една по-добра услуга и завършен софтуерен продукт.

Конкурсът е първия, който организираме и се надяваме участниците да останат доволни от наградите и цялостната организация. Пожелаваме им успех!“, заяви Красимир Киров – Директор „Продажби и отношения с клиенти“ в Евро-Финанс.

Конкурсът е отворен за регистрация, която може да бъде направена от следния линк.

Екипът на Евро-Финанс пожелава успех на всички участници в състезанието!