Карол с нова уникална за България услуга

1682
Карол с нова уникална за България услуга

Карол стартира уникална за България услуга - инвеститорски (view only) достъп в реално време до реална сметка, управлявана от посредника.

Целта, обявиха оттам, е „обучение на нашите клиенти за търговия на маржин на финансовите пазари, както и даване на информация за нашите настроения за пазара".

Сметката стартира с 10 хил. долара и с първоначална дата за търговия 1 март 2010 г., като обхватът на търгуваните инструменти е всички инструменти предлагани от платформата Карол Дилинг.

Заеманите позиции при сделките с валута и благородни метали ще се базират на анализите на Димо Димов, а позициите в договори за разлика - на анализите на Калин Йорданов.

От тази услуга ще могат да се възползват всички клиенти на Карол Дилинг, които имат салдо по сметката си над 50 USD (ако сметката е открита в долари) или над 33 EUR (ако сметката е открита в евро).

Услугата е напълно безплатна за всички клиенти на Карол до 31 август 2010 г.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg