Първият ден на форума „Шумът на парите" 2011 ще започне със среща на четири борси, а ще продължи с темата „Застраховане". На 17 май (вторник) ще начертаем перспективите пред общото и животозастраховането в България.

В първата част на дискусията, участие ще вземат Светла Несторова, председател на УС и изпълнителен директор, Булстрад Живот Виена Иншурънс Груп и модератор на дискусията; Георгиос Цакoнaс, генерален мениджър на MetLife в България; Андрей Александров, изпълнителен директор, Алианц Живот.

Основен акцент на разговора им ще бъде необходимостта от образоване на българите за същността и значението на животозастраховането за осигуряване на бъдещето ни. Кой ще се заеме с нелеката задача, ще разберем на 17 май (вторник).

Втората част на панела ще бъде посветена на развитието на общото застраховане в България. В дискусията ще чуем позицията на Стоян Проданов, изпълнителен директор, Бул Инс; Цветанка Крумова, изпълнителен директор, Армеец; Стефан Софиянски, главен изпълнителен директор, Лев Инс; Николай Генчев, главен изпълнителен директор, Уника. Модератор на дискусията ще бъде Николай Здравков, управляващ съдружник на Ай енд Джи Иншурънс Брокерс.

Част от темите, които ще бъдат засегнати, ще бъдат промените в кодекса на застраховането и e-полицата - как тя ще се отрази върху бизнеса.

Не пропускайте да се регистрирате за „Шумът на парите" 2011 тук, или в профила на форума във Facebook. Регистрацията е безплатна и отнема по-малко от минута. По време на събитието няма да бъдат допускани посетители без регистрации.

„Шумът на парите" се реализира благодарение на: ПОК Доверие, Emporiki Bank, MetLife, KIA Motors, MKB Unionbank, БенчМарк Финанс, Енемона и Джони Уокър.

Медийни партньори на събитието са: insurance.bg, DarikFinance.com, econ.bg, infostock.bg, news.bg, money.bg, Darik Radio, imoti.net, EBF TV, сп. Мениджър, сп. Enterprise, сп. Prime Time, сп. Yachting & Lifestyle.