Главният изпълнителен директор на Виенската фондова борса Михаел Бюл ще е един от чуждестранните лектори в третото издание на "Шумът на парите" 2012 година.

Средномесечният оборот от търговия с акции на управляваната от него борса през 2011 г. е бил 4.98 млрд. евро, а пазарната й капитализация възлиза на 65.7 млрд. евро.



През изминалата година, лектори бяха главният изпълнителен директор на Румънската фондова борса Валентин Йонеску, Пиотр Боровски, заместник-управител на отдел Развитие на пазара на Варшавската фондова борса, и Димитрис Караискакис, оперативен директор на Hellenic Exchanges Group.

Екипът ни обаче е подготвил и още изненади за всички, които ще посетят събитието на 15 и 16 май 2012 г. в столичния хотел Шератон.

Както и през 2011 г., форумът ще е със свободен вход за присъствие.

Събитието през 2012 г. се реализира благодарение на ВИП спонсорите Уникредит Булбанк, ПОК Доверие и MetLife и основните спонсори Евро Финанс, Армеец, Амрита, Chivas, Chevrolet.

Медийни партньори на мероприятието са сп. Мениджър, Dariknews.bg, Bulgaria ON AIR, imot.bg, Jobtiger.bg, novini.bg и insurance.bg.