РЕГИСТРИРАЙ СЕ ЗА ФОРУМА

Петима от най-големите банкери у нас потвърдиха своето участие в панел „Банки" на финансовия форум на 2010 г. - „Шумът на парите".

Това са Мария Илиева, главен изпълнителен директор и председател на УС на MKB Unionbank, както и изпълнителните директори на Пощенска Банка и СИБАНК, съответно Асен Ягодин и Петър Андронов.

Сред лекторите личат имената на главния икономист на Уникредит Булбанк Кристофор Павлов и заместник-главния изпълнителен директор на Банка Пиреос България Емил Ангелов.

Модератор на панела ще е Тихомир Тошев, изпълнителен директор на Кредит Център.

Покани са отправени и към Виолина Маринова, председател на УС и главен изпълнителен директор на Банка ДСК, към главния изпълнителен директор на ОББ Стилиян Вътев, както и към представители на Първа инвестиционна банка, SG Експресбанк, БАКБ, ЦКБ и Инвестбанк.

Припомняме, че до 1 май таксата за регистрация в събитието е 100 лв. без ДДС, или 120 лв. с данък. След тази дата таксата ще е 130 лв. без ДДС, или 156 лв. с ДДС.

Форумът „Шумът на парите" 2010 се осъществява с подкрепата на Карол Капитал Мениджмънт, Булброкърс, Енемона и MKB Unionbank.

РЕГИСТРИРАЙ СЕ ЗА ФОРУМА