Имаме тотален срив на държавността във всички сфери и политики без изключение. ГЕРБ не е всемогъща сила, която за един месец може да установи целия разпад, който наследи, заяви лидерът на РЗС и председател на Комисията за борба с корупцията пред Нова телевизия.

ГЕРБ вече имат политическа програма и няма защо да представят нова. За сега виждаме действия на ГЕРБ в положителна посока, което е по-важното, заяви Янев и подчерта, че за спортния център премиерът е сключил сделка за 17 млн. лв. по-малко. Всеки политик си има подход, не съм съгласен, че ГЕРБ прави зрелища, коментира той.

Това са много рафинирани крадци, които са крали на ръба на закона и е трудно това да бъде обобщено за кратко, обясни той. Като председател на Комисията за борба в корупцията имам уверенията на премиера Бойко Борисов, че нещата ще бъдат доведени до край, заяви Янев. Според него БСП е редно да си потопят главата в пясъка, защото тези безобразия, които са направили нямат аналог за последните 20 години.

Прави се проверка за последната година от управлението на Тройната коалиция, защото през нея най-много се крадеше. Това се вижда без очила, подчерта още лидерът на Ред, законност и справедливост Яне Янев.

Източник: БГНЕС