Адрес: Появиха се купувачи на имоти, търсещи убежище от инфлацията

6542
Адрес: Появиха се купувачи на имоти, търсещи убежище от инфлацията

Изгодни ще бъдат условията за купувачите на пазара на жилища и през 2012 година, прогнозира на АДРЕС имоти. Според експертите от компанията ситуацията от години не е била по-благоприятна за хората, разполагащи със заделени пари в брой. Колкото повече негативните очаквания за сигурността на парите вземат надмощие, толкова по-активни стават част от купувачите.

„Има немалък процент от активните работещи българи, за които дилемата не е „как да си платя сметките”, а “къде и как да вложа и запазя парите си” и това ясно си личи от растящия обем депозити. Колкото повече нарастват опасенията за инфлация или сривове на различни валути, толкова по-активно нараства желанието парите да бъдат използвани. Така на пазара се появиха купувачи, които търсят не първи, а втори дом - жилище, в което да вложат парите си, а едновременно с това да повишат стандарта си. И ако преди 4 години имахме високи цени и ниски лихви, преди 2 – ниски цени и високи лихви, то днес сме свидетели на рядката комбинация ниски цени - ниски лихви. Така покупката на имот е наистина изгодно начинание”, коментира Георги Павлов, изпълнителен директор на АДРЕС и споделя очакванията на компанията и през 2012 година тази тенденция да продължи, а ценовите нива да запазят настоящите си стойности.

През 2012 г. според АДРЕС на пазара на имоти ще бъдат активни две групи купувачи – тези, които имат заделени средства и искат разумно вложение за тях и традиционно активните купувачи на първи дом. Коя група ще държи лидерската позиция е въпрос на развитие на икономиката в световен мащаб и на наличието на свободни пари. От значение ще са и нивата на ликвидност в сектора. Прогнозите на локално ниво са по-скоро оптимистични, подсилени допълнително от новата вълна реклами за ипотечни кредити, която виждаме в момента.
Очакванията за ръст на безработицата няма да се отразят сериозно на жилищния пазар, тъй като хората с финансови затруднения и в момента не са активни участници.

„Ние следим внимателно профила на нашите купувачи и от година насам наблюдаваме активно стесняване на групата на купувачите, които поемат висок риск - теглят кредит или купуват имот на ръба на своите възможности.”, коментира Калоян Богданов, маркетинг мениджър на АДРЕС. „Пазарът през 2011 година се определяше от продавачи, които имат излишни един или повече имоти и нужда от пари в брой и купувачи, които имат налични пари и се възползват от ниските цени. Тази тенденция неизбежно ще се запази и през 2012 г.”, допълва Богданов.

Сред основните предпочитания на купувачите през предстоящата година ще бъде готовото за нанасяне ново строителство, прогнозират още от компанията. Клиентите рядко ще бъдат готови да купят жилище на шпакловка и замазка. Над 60% от купувачите на ново строителство търсят поне напълно готови, а дори и частично обзаведени апартаменти. Ще се търсят и сравнително евтини варианти за средни към дори луксозни жилища, коментират от АДРЕС.

Около 50 000 евро пък ще бъде средната цена, на която ще се сключват сделки за двустайните имоти. Ще станем свидетели и на редица продажби от обезщетени собственици.

Един сегмент от пазара, който чакаме да се разгърне в пълната си сила от години, е този на обявените на търг имоти.

Те все още намират купувачи трудно - цените им не са осезаемо по-ниски от постиганите на открит пазар, а кратките срокове причиняват стрес и напрежение поради големия брой неясноти. Вариантът за продажба чрез търг е по-труден от самостоятелната продажба или продажбата чрез агенция, коментират от АДРЕС. Единствено специализирани в областта спекуланти съумяват да участват активно и успешно на този пазар и ако системата на провеждане на наддаванията не се промени, предлаганите от финансиращите организации имоти няма да повлияят по-сериозно на пазара и през 2012 г. Затова за задлъжнелите собственици на имоти ще продължава да е по-изгодно да продадат преди да стигнат до процедура по публична продажба.

Без драстични промени ще се задържи и пазарът на наеми през следващата година. Младите хора, решили да се отделят от родителите си, ще продължат да избират апартаменти в същия район. Нивата на наемите ще останат без съществени промени. Силен интерес ще продължат да предизвикват имотите в близост до метрото. Хората масово ще търсят апартаменти под наем в София до 300 лева. По данни на АДРЕС вече са налице множество сделки на нива от около 120-140 евро, а в центъра на града – до около 250-300 евро.

Подобни статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Коментари

Martin Laura
# 0
16:05 | 20 May 2018
Здравейте, Имате ли някакви финансови затруднения, свържете се с MARTIN LAURA FINANCE FIRM понастоящем предлагате заеми от всякакъв вид, за да задоволите вашите финансови ограничения, независимо от вашия статус в размер от $ 5,000. до $ 500,000,000.00 на достъпна цена от 2%, Без обезпечение, лош кредит. Размерът на кредита е по договаряне, Услугите за доверие, които предоставяме. Кандидатствайте за всеки заем по избор при нас, моля, компетентно заявление само чрез (martinlaurafinancefirm@gmail.com) Успех всички. С Най-Добри Пожелания!
LANLAZAR MARCUS
# 1
11:05 | 17 May 2018
Здравейте, Имате ли нужда от спешен заем, за да решите финансовите си нужди? Ние предлагаме кредити в размер от 2,000.00 до 100,000,000.00, ние сме надеждни, мощни, бързи и динамични, без кредитна проверка и предлагаме 100% гаранция за чуждестранни заеми през периода на този трансфер.     Ние също издадохме заем във всички валути с 3% лихвени проценти за всички заеми и без предплащания .... Ако се интересувате се свържете с нас чрез този имейл. Моля, свържете се с нас, ако имате интерес, чрез: zekoceanfinance@gmail.com За разбирането, Г-н Ланлазар Маркъс zekoceanfinance@gmail.com
Mr Clinton
# 2
06:05 | 14 May 2018
Здравейте, Добре дошли в "Клинтън заем", оценяваме добрите коментари, които комуникират в интернет за нашите добри творби. Сега нека преминем към това, което ще направим най-добре. Имате ли нужда от спешен заем? Заемът вероятно ще ви позволи да започнете собствен бизнес? С лихвен процент до 3%, който е подходящ за всеки клиент и ще ви харесат услугите. Затова се свържете с нас clinton.loanfinance@yahoo.com clintonimmanuel9@gmail.com Очакваме да получим положителен отговор от вас. Искрено Ваш Клинтън кредитна фирма
Charles Din
# 3
23:02 | 19 February 2018
Здравствуйте Вам нужен кредит любого вида? Мы предлагаем все виды кредитов по низкой процентной ставке 2% Поэтому, пожалуйста, если вам нужен кредит сегодня, пожалуйста, напишите нам сейчас на charles_din@hotmail.com с приведенным ниже для получения дополнительной информации: Полное имя:... Страна: .... Требуемое количество: ... Продолжительность: .... Телефон: .... Ответьте на charles_din@hotmail.com для получения дополнительной информации. Г-н Чарльз Дин
Herbert Eley
# 4
15:01 | 19 January 2018
Loan Express Limited отвори възможност на всеки, който се нуждае от финансова помощ. Ние отпускаме заеми на сериозно мислещи лица Фирми и компании, които се нуждаят от финансова помощ или за лични, или за бизнес цели при нисък лихвен процент от 3%. За повече информация се свържете с нас loanexpresslltd@gmail.com
Max william
# 5
10:12 | 31 December 2017
Имате ли нужда от финансиране? Търсите финансиране? Търсите пари за разширяване на бизнеса си? Ние помагаме на физическите лица и компаниите да получат заем за бизнес разширяване и създаване на нов бизнес с всякаква сума. Вземете заем на достъпна лихва от 3%, Имате ли нужда от този паричен / заем за бизнеса и да изчистите сметките си? След това ни изпратете имейл за повече информация, свържете се с нас сега по имейл: maxcreditfinance@googlemail.com
david johnson
# 6
18:12 | 5 December 2017
Аз съм кредитор Дейвид Джонсън от правителството одобрена и сертифицирана компания за заем. Имате ли нужда от личен или бизнес заем, сте в отдела и се нуждаете от консолидация finance.We предлагаме заем при много нисък лихвен процент 2%. търсете заем, не се притеснявайте повече, тъй като ние сме напълно тук и сме готови да ви помогнем от финансовите ви проблеми. Бяхте измамени, защо да умрете в мълчание? Кандидатствайте и получавайте заема си .Използвайте днес, докато офертата е последна .. Заинтересованите лица трябва да се свържат чрез имейл (davidjohnsonloanfirm1@gmail.com)
Mrs. Alvaro Martinez
# 7
02:11 | 29 November 2017
Алваро Мартинез | Здравейте, Търсите легитимен и надежден финансов / кредитор? Имате ли нужда от заем? Нуждаете ли се от спешна финансова помощ? Имате ли нужда от спешен заем, за да изплатите дълга си или имате нужда от капиталов заем, за да подобрите бизнеса си? Ние предлагаме всички видове 2% лихвени заеми на физически лица и фирми по ясен и разбираем начин. Ние предоставяме заеми на всяка височина до всяка дестинация, така че моля свържете се с нас днес, за да получите незабавен заем днес. Свържете се с нас чрез нашия електронен адрес: (safeloanglobalcompany@gmail.com)
AMANDA AFREDO
# 8
01:11 | 23 November 2017
заем! заем !! заем !!! Търсите ли реномирана и акредитирана компания за частни заеми, която предоставя заеми за житейски възможности. Ние предлагаме всички видове кредити по много бърз и лесен начин, лични заеми, автомобилни кредити, ипотечни кредити, студентски заеми, бизнес кредити, инвестиционни заеми, консолидиране на дълга и много други. Бяхте ли отхвърлени от банки и други финансови институции? Имате ли нужда от консолидационен заем или ипотека? Не изглеждайте повече, сякаш сме тук, за да превърнете всичките си финансови проблеми в нещо от миналото. Ние отпускаме средства на физически лица и фирми, които се нуждаят от финансова помощ в размер на 2%. Не се изисква никакъв номер за социална сигурност и не се изисква кредитна проверка, 100% гарантирана. Искам да използвам този носител, за да Ви информирам, че предоставяме надеждна и подкрепяща помощ и ще се радваме да Ви предложим заем. След това ни изпратете имейл до: (amandaafredoloan42@gmail.com), за да кандидатствате за заем
frederick merinder
# 9
22:11 | 1 November 2017
Мислиш ли, че ще получиш заем? Имате ли сериозно нужда от спешен заем, за да започнете собствен бизнес? Имате ли дълг? Това е вашият шанс да постигнете вашето желание, ние даваме лични заеми, бизнес кредити и корпоративни заеми и всички видове заеми с лихва до 2% за повече информация се свържете с нас по електронна поща: (fmerinder1111@gmail.com)
Rajesh Kumar
# 10
09:10 | 20 October 2017
Нуждаете ли се от дългосрочни или краткосрочни заеми с относително нисък лихвен процент? Предлагаме финансови заеми на физически лица и фирми. Налични сега: инвестиционни заеми, лични заеми, ипотеки, строителни кредити и бизнес кредити. Това е възможност за онези, които желаят да кандидатстват за заем и прекарват гратисен период от шест месеца преди да започнат месечно плащане. За повече информация се свържете с нас: WhatsApp: +447957754628 Електронна поща: classicglobalfinancelimited@gmail.com
Williams Smith
# 11
16:10 | 5 October 2017
Уилямс Смит заемно дружество Здравейте, williams smith застрахователни / заемни компании, заеми за частни заемодатели, шансовете на живота да ви помогнат. Нуждаете се от спешен заем, за да изчистите задълженията си или имате нужда от заем, за да подобрите бизнеса си? Бяхте ли отхвърлени от банки и други финансови институции? един консолидационен или ипотечен кредит е необходим? Не търсете по-нататък, защото ние сме тук за всички ваши финансови проблеми в миналото. Ние осигуряваме средствата за хора, които се нуждаят от финансова помощ, които имат лош кредит или се нуждаят от пари, за да плащат сметки, да инвестират в бизнеса с такса от 2%. Искам да използвам този носител, за да ви предоставим надеждна помощ и потребител и бих искал да предоставям кредит за информиране. След това се свържете с нас днес по електронна поща на адрес: (williamssmithfirm@gmail.com)
Marcelino Rafael
# 12
02:08 | 24 August 2017
Вие сте бизнесмен или жена? Имате ли някакви финансови средства Бъркотия или имате нужда от средства за започване на собствен бизнес? правя Имате нужда от заем, за да уредите дълга си или да платите сметките си или да започнете Хубав бизнес? Имате ли нисък кредитен рейтинг и за вас е трудно да го направите Да получите капиталов заем от местни банки / други финансови институции? А) личен заем, разширяване на бизнеса, Б) стартиране на бизнеса, образование, В) консолидиране на дълга, Г) заеми с твърди пари Моля свържете се с нас на адрес (marcelino77rafael@gmail.com), тъй като ние сме готови да ви служим по-добре сега. Сърдечни поздрави. Г-н Marcelino Rafael
Halfon Zoltan
# 13
16:08 | 16 August 2017
Аз съм г-н Халфон Золтан, уважаван заемодател, Имате ли лош кредит или имате нужда от пари, за да плащате сметки? Искам да използвам този носител, за да ви информирам, че използвам надеждна помощ от бенефициента, ще се радвам да Ви предложа заем с лихвен процент от 3%. Така се свържете с нас на адрес: unclebuckfinancelltd@gmail.com
culbert cullen
# 14
02:06 | 23 June 2017
Имате ли нужда от гаранция и достъпен заем? Ако отговорът е "да", се обърнете към нас и получете бързо одобрение. Свържете се с нас днес чрез: culbertcullen77@gmail.com За повече информация заемът е заем
Martin Laura
# 15
19:06 | 7 June 2017
Добър ден, Аз съм Мартин Лора, основател / главен изпълнителен директор на "МАРТИН ЛАУРА ФИНАНС ФИРМ". Искам да ви съобщя, че понастоящем даваме дълготрайни заеми от всякакъв вид, вариращи от 5 000 долара. До $ 500,000,000 на приемлива цена от 3%, без обезпечение, лош кредит. Размерът на кредита е по договаряне, важи сега като валидна оферта. Правила и условия се прилагат, Заемът ни е гъвкав,. Изпратете имейл сега чрез (martinlaurafinancefirm@gmail.com) !!! БЛАГОДАРЯ!!!
MIRABELL
# 16
04:06 | 3 June 2017
Здравейте, Аз съм Мира Бел, личните заемодатели дават възможност за живот. Нуждаете ли се от спешен заем, за да изплатите дълговете си или имате нужда от заем, за да подобрите бизнеса си? Бяхте отхвърлен от вас Банки и други финансови институции? Имате ли нужда от консолидационен заем или ипотека? Не търсете повече, защото ние сме тук, за да направим всички ваши финансови проблеми нещо от миналото. Ние даваме заеми на физическите лица, нуждаещи се от финансова помощ, които имат лош кредит или се нуждаят от пари за плащане на сметки, да инвестират в бизнеса в размер на 2%. Ние предоставяме надеждна и бенефициентска помощ и бихме желали да предложим заем. Затова се свържете с нас днес по електронната поща: Mirabelloanfirm@gmail.com Лични данни: 1) Пълно наименование: .............................. ............... .......... 2) Държава: .............................. ................ ........... .. 3) Адрес: .............................. ................ ............ 4) Страна: .............................. ................ ................ 5) Пол: .............................. ................ .............. .... 6) Семейно положение: .............................. ............... .... 7) Работа: .............................. ................ .. ..... 8) Телефонен номер: .............................. ............... ... 9) Понастоящем службата работи: ..................... 10) Месечен доход: .............................. ............... 11) Необходима сума на кредита: .............................. ....... 12) Продължителност на кредита: .............................. ............... ... 13) Целта на заема: .............................. ............ .. 14) Религия: .............................. ................ ..... ..... 15) Подадохте ли преди ........................ ......... Благодаря, Мирабел.
PAULA PINTO
# 17
00:06 | 3 June 2017
Здравейте, Моето име е Паула Пинто, бях жертва на измама в ръцете на фалшиви кредитори. Аз загубих около $ 45000.00, защото имах нужда от голям капитал от $ 200,000.00. Почти умрях, нямах място да отида. Бизнесът ми беше унищожен и в този процес загубих сина си. Не можех да престана да се случва отново. През април 2017 г. приятелката ми ме запозна с добра майка г-жа Ана Майкъл, която в крайна сметка ми помогна да си осигуря заем в кредитна компания, където работи. Добра майка Ана Майкъл, искам да използвам тази възможност, за да ви благодаря и Бог да продължи Да те благослови. Също така искам да се възползвам от тази възможност, за да съветвам индонезийци, че има много измамници там, затова ако имате нужда от заем и желаете бързо да получите заем, регистрирайте се само чрез г-жа Ана Майкъл и можете да се свържете с нея по имейл: (anamichaelguarantytrustloans @ gmail.com). Можете също да се свържете с мен чрез моя имейл: (paulapinto890@gmail.com). Ако имате някакви съмнения. Моля, тя е единственият човек, който е надежден и надежден. Благодаря.
Martin Laura
# 18
03:05 | 30 May 2017
Добър ден, Аз съм Мартин Лора, основател / главен изпълнителен директор на "МАРТИН ЛАУРА ФИНАНС ФИРМ". Искам да ви съобщя, че понастоящем даваме дълготрайни заеми от всякакъв вид, вариращи от 5 000 долара. До $ 500,000,000 на достъпна цена от 3%. Размерът на кредита е по договаряне, важи сега като оферта. Правила и условия се прилагат, Нашият заем е гъвкав. Изпратете имейл сега чрез (martinlaurafinancefirm@gmail.com) !!! БЛАГОДАРЯ!!!
John Mclondon
# 19
07:05 | 17 May 2017
Търсите ли финансов помощник? Имате ли нужда от какъвто и да е вид заем, моята компания е тук, за да Ви предостави сумата на искания кредит, при условие, че ще можете Да върне заема. Не се колебайте да препратите към кандидатурата си сега по електронна поща (john_mclondoninvestment@hotmail.com) ОФЕРТА ЗА ЛИЧНА ЗАЕМИ СЕ ПРИЛАГА СЕГА ФОРМУЛЯР ЗА ЗАПЛАЩАНЕ НА ЗАЕМ Семейно положение: :______________________ Първо име:______________________ Фамилно име:______________________ имейл адрес:______________________ Секс: ______________________ Град, държава: ______________________ Следните роднини: ______________________ Държава:______________________ Номер на мобилен телефон:______________________ Residence: ______________________ Сума, необходима като заем: ______ Продължителност: ______________________ Възложител: ______________________ Професия:______________________ Заплата:______________________
Rev Allen
# 20
14:03 | 11 March 2017
Моето име е Rev Алън, аз съм частен кредитор, който даде на заем за частни и корпоративни лица. Били ли сте били отказали от толкова много банки? Имате ли нужда от финансиране, за да се установи вашия бизнес? Имате ли нужда от финансиране за разширяване на бизнеса си? Или имате нужда от личен заем ?. свържете се с нас сега :: allenfinancia@gmail.com Кредитополучателите ФОРМА НА ДАННИ 1) Вашето име: 2) пол: 3) Вашата страна: 4) вашата професия: 5) ВАШЕТО Семейно положение: 6) Телефон: 7) месечен доход: 8) Адрес: 9) ЦЕЛ: 10) кредит Заявка: 11) ЗАЕМ ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ: свържете се с нас сега :: allenfinancia@gmail.com С Най-Добри Пожелания Rev Allen
Ребекка Джеймс
# 21
08:03 | 3 March 2017
Вам нужен бизнес-кредит? Вам нужен персональный кредит? Вам нужен ипотечный кредит? Вам нужен сельскохозяйственный кредит? Годовая процентная ставка составляет 3%. E-mail: kreditunion1@gmail.com Ниже приведена форма заявки на кредит. Заполните его правильно и отправить его нам. 1. Ваши Полные имена: 2. Ваш Текущий домашний адрес: 3. Твоя страна: 4. Ваш город: 5. Номер твоего мобильного: 6. Ваш возраст: 7. Мужчина или женщина: 8. Ваше семейное положение: 9. Твоя профессия: 10. Ваш ежемесячный доход: 11. Сумма кредита Обязательный, как: (в долларах $) 12. Цель займа: 14. Срок кредита / Продолжительность: Как только мы получим эти детали от вас, мы начнем процесс вашего кредита сразу. E-MAIL: kreditunion1@gmail.com
Louis Bonny
# 22
00:02 | 28 February 2017
Здравейте. Прави ли ви се нуждаят от спешен заем? Ние сме Надежден Certified финансова институция за одобряване на средства за всички видове проекти. Нашият кредит / финансова оферта е постановено на по-нисък лихвен процент от 3,00%, а това е продължителността на погасяване е много приятелски и клиентите удобно. продължителност на кредита е по договаряне.          Ние одобри финансиране за до $ 100 милиона, а по-горе, в зависимост от Характер на дейността. Нашите услуги са надеждни и издръжливи, Свържете се с нас днес чрез (Bonitecloancompany@gmail.com) Вашият успех е и наш приоритет. С Най-Добри Пожелания!!!
WilliamMome
# 23
14:02 | 12 February 2017
Hello. I need to contact admin. Thank you.
lambertini francisco
# 24
01:01 | 3 January 2017
ПРОФИ КРЕДИТ Обръщам се към всички хора в нужда, за да ви уведомим, че ЛАРИ ФРАНЦИСКО прави заеми пари до €8,500,000 за всички хора може да изплати с годишен лихвен процент от 2 % и по време, вариращи от 1 до 30 години. Ако сте се нуждаят от пари, моля свържете се с: lambertinifrancisco@gmail.com Или чрез Whatsapp: + 14848318818
Barrry Hamilton
# 25
09:12 | 17 December 2016
Уважаеми господине / госпожо Смятате ли, търсят средства, за да изплати кредити и дългове? Смятате ли, търси финансиране, за да създаде свой собствен бизнес? Прави ли ви се нуждаят от частни или бизнес кредити за различни цели? Смятате ли, търсят заеми за извършване на големи проекти? свържете се с нас сега за повече информация за нашата компания имейл адрес е: barryhamiltonfunds@yahoo.com или barryhamiltonfunds@gmail.com
khalifafinancialcomp
# 26
06:12 | 16 December 2016
Имате всички видове финансови проблеми? Имате нужда от заем, за да плати дълговете? Вие сте във финансова криза? Кредитната си в брой ORIGINAL доверие ние сме надежден занимават всички видове кредити, виж по-долу. Ние сме регистрирани и лицензирана фирма за издаване на заем при 2%, с минимална продължителност от 6 месеца и максимална продължителност от 30 години. Ние даваме кредит при минимум през 2000 г. до повече от 50 милиона.   ние предлагаме различни услуги долу *   Лични заеми (Secure и необезпечени) * Бизнес кредити (Secure и необезпечени) * Подобрение на дома Изобретател Кредити * Авто кредити * Mortgage Брак * Здраве заем и т.н.   Така че .. ако се интересувате, моля да се върнем към нас, чрез нашата електронна поща: khalifafinancialcompanies@gmail.com или khalifafinancialcompanies@gmail.com
г-н Марио Calvin
# 27
06:12 | 12 December 2016
За да се представя добре, аз съм г-н Марио Calvin частен кредитор дам на заем при 3% лихва. Това е финансова възможност на вратата ви стъпка, се прилагат днес и да си бърз кредит. Има много там търси финансова възможност или помощ по цял местата и все още все още не са в състояние да се получи един. Но това е финансовата възможност на вратата ви стъпка и като такъв не може да си позволи да пропусне тази възможност. Тази услуга е да въздаде на двете лица, фирми, бизнес мъже и жени. Сумата на кредита налични варира от всяка сума по ваш избор За повече информация се свържете с нас чрез имейл: mariocalvinloan@gmail.com ИСКАНЕ ЗА КРЕДИТ попълнете и RETURN. Пълно име.................................... Лична телефонен номер ............................ Държава........................................... Адрес ...................................... Членка .............................. Възраст ............................................. Семейно положение................................. Размер на кредита е необходимо като заем ..................................... Заем Продължителност ................................. Месечен приход............................. Професия .................................... Кандидатствали ли сте преди? ....................... В потвърждение на тези данни, ние ще ви изпратим нашите условия, заедно с погасителен план и ако сте съгласни с условията и реда, стоиш, за да получите вашия кредит в рамките на 24 часа. Това зависи от вашата сериозност и неотложност при получаването на кредита. Аз с удоволствие очакваме вашите бърз отговор, уважение, г-н Марио Calvin
Louis Bonny
# 28
00:10 | 6 October 2016
ЗАБЕЛЕЖКА! СЪОБЩЕНИЕ !! ЗАБЕЛЕЖКА !!! Ние даваме кредит на частна фирма и частни лица. Можете да намерите някои жизненоважна информация за кредита, ние предлагаме по-долу. В получаване на заем от нашата компания, има някаква информация, ние трябва да мине през с вас, преди да можем да се пристъпи към процеса на кандидатстване. Лихвен процент: В кредита ние предлагаме, ние правим начислява 2% Лихвен процент. Сума, дадена: Ние даваме на минимален размер на 1,000.00 до максимум 100,000,000.00 необходимата информация: Що се отнася до информацията, необходима, ще трябва да попълнят заявление, което съдържа Вашата лична информация, а също и информация за кредит, това ще ни помогне да ви даде пълна документация на договора за условията на заема и споразумение, което ще се очаква да подпише и изпрати обратно на компанията за одобрение, ако са удовлетворени. Email нас: (bonitecloancompany@gmail.com) КАК ДА СЕ ОТНАСЯ? Моля попълнете правилно: ИСКАНЕ ЗА КРЕДИТ: Пълно име:.................... Държава:..................... Състояние: .............. Град: .............. Секс: ......................... Рождена дата................. Телефонен номер:........... Заета сума :........... Месечен приход:.......... Професия:................... .... Период на кредита: ....................... ................ Цел на кредита: ......................... ........... Имейл адрес:...................... ................ Кандидатствали ли сте преди? .................... Вашето удовлетворение е наш приоритет. e.mail bonitecloancompany@gmail.com С Най-Добри Пожелания.
victoria alberto
# 29
22:09 | 27 September 2016
Здравейте, моето име е Виктория Алберто, жертва на измама в ръцете на фалшиви кредитори. аз са загубили около 45000.00 евро, защото имах нужда от голям капитал на 200,000.00.euro аз почти умря, аз не са имали къде да отиде. моят бизнес е бил разрушен, а в процеса аз загубих сина ми. Аз не можех да понасям това да се случи отново. Март 2016, срещнах един приятел, който ме запозна с добра майка, г-жа Оливия Daniel, че в крайна сметка ми помогна да си осигури заем в една компания. добра майка аз искам да използвам тази възможност, за да ви благодаря, и нека Бог да продължи да ви благослови. аз също искал да използвам тази възможност, за да съвети колега български, че има много измамници там, така че ако имате нужда от заем, и искат да си осигури заем бързо, само да се регистрирате чрез г-жа Оливия Daniel чрез имейл: (oliviadaniel93@gmail.com ). можете да се свържете с мен чрез този имейл: (victoriaalberto78@gmail.com). ако имате някакви съмнения. моля тя е единственият човек, надеждна и достоверна. Благодаря.
carren ben
# 30
17:09 | 25 September 2016
Имате ли нужда от кредит? Вие сте бизнес мъж или жена, и имате нужда от заем, за да увеличи бизнеса си ?? Имате ли нужда от капитал за започване на бизнес? Каквото и да е проблеми по заеми могат да бъдат, тук идва вашата помощ, тъй като ние предлагаме кредити на физически лица, така и фирми, на ниска и достъпна лихвен процент. Свържете се с нас днес (carrenbenfirm@outlook.com или carrenbenfirm@gmail.com), за да получите вашия кредит днес.
ADRIANA JAVIER
# 31
04:09 | 16 September 2016
Здравейте, моето име е Адриана Javier, жертва на измама в ръцете на фалшиви кредитори. аз са загубили около 45,000 €, защото имах нужда от голям капитал от 200,000 €. Аз почти умря, аз не са имали къде да отиде. моят бизнес е бил разрушен, а в процеса аз загубих сина ми. Аз не можех да понасям това да се случи отново. през декември 2014 г., се запознах с един приятел, който ме запозна с добра майка, г-жа Камила Педро, който в крайна сметка ми помогна обезпечаване на заем в една компания. добра майка аз искам да използвам тази възможност, за да ви благодаря, и нека Бог да продължи да ви благослови. аз също искал да използвам тази възможност, за да съвети сънародници, че има много измамници там, така че ако имате нужда от заем, и искат да си осигури заем бързо, само да се регистрирате чрез г-жа Камила Педро чрез имейл: camilapedro93@gmail.com. можете да се свържете с мен чрез този имейл: javieradriana93@gmail.com. ако имате някакви съмнения. моля тя е единственият човек, надеждна и достоверна. Благодаря.
Martin Laura
# 32
22:09 | 13 September 2016
ЗДРАВЕЙТЕ!!! Първи законен кредит винаги са били голям проблем за клиентите, които имат финансови проблеми и се нуждаят от решение за това. Въпросът за кредит и обезпечение са нещо, което клиентите са винаги загрижени за когато търсят заем от легитимен кредитор. Но ние направихме, че разлика в кредитиране индустрия. Ние предлагаме заем от диапазона от $ 2.500. до $ 500,000.000 Нашите услуги включват следното: Консолидиране на дълг втора ипотека Бизнес кредити Лични заеми Международни Кредити Кредит за всички видове Частен заем E.T.C Не социалната сигурност, и не кредитна проверка, 100% гаранция. Всичко, което трябва да направите е да споделите с нас какво точно искате и ние със сигурност ще направят Вашата сбъдната мечта. На последно място, посредническа и дребномащабни финансови институции за повече подробности, за да отида за набавяне на заем любезно се свържете с нас, (Martinlaurafinancefirm@gmail.com) БЛАГОДАРЯ...
Martin Laura
# 33
22:09 | 13 September 2016
ЗДРАВЕЙТЕ!!! Първи законен кредит винаги са били голям проблем за клиентите, които имат финансови проблеми и се нуждаят от решение за това. Въпросът за кредит и обезпечение са нещо, което клиентите са винаги загрижени за когато търсят заем от легитимен кредитор. Но ние направихме, че разлика в кредитиране индустрия. Ние предлагаме заем от диапазона от $ 2.500. до $ 500,000.000 Нашите услуги включват следното: Консолидиране на дълг втора ипотека Бизнес кредити Лични заеми Международни Кредити Кредит за всички видове Частен заем E.T.C Не социалната сигурност, и не кредитна проверка, 100% гаранция. Всичко, което трябва да направите е да споделите с нас какво точно искате и ние със сигурност ще направят Вашата сбъдната мечта. На последно място, посредническа и дребномащабни финансови институции за повече подробности, за да отида за набавяне на заем любезно се свържете с нас, (Martinlaurafinancefirm@gmail.com) БЛАГОДАРЯ...
fred
# 34
01:09 | 12 September 2016
Имате ли нужда от заем за ?? Здравейте, Моето име е г-н Фред. Аз съм частен кредитор, който даде на заем за частни и корпоративни лица. Били ли сте били отказали от толкова много банки? Имате ли нужда от финансиране, за да се установи вашия бизнес? Имате ли нужда от финансиране за разширяване на вас бизнес? Или имате нужда от личен заем? My заем варира. от личния за бизнес кредит. Моят интерес процент е много достъпна. 3%, а най-малко 50,000.00 € максимум € 500,000,000,000.00 €, нашия процес на кредита е много бърз както добре. Много съм готов да направи всичко си финансово тревожи за нещо от миналото. Ако наистина сте готови да се решават финансовите си проблеми, тогава търси не допълнително и кандидатствате за кредит днес Email чрез: (Fredlarryloanfirm@gmail.com). Очаквам в правене бизнес с вас. Г-н Фред Лари ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ДИРЕКТОР.
Sara Elahi
# 35
00:02 | 2 February 2016
Имате ли нужда от спешен заем? * Много бърза и неотложна трансфер към банковата си сметка * Плащането започва осем месеца, след като получи парите във вашия банкова сметка * Ниски лихви 2% * Плащане на дългосрочна (1-30 години) продължителност * Гъвкави условия по заемите и месечните плащания *. Колко време отнема да се финансира? След подаване на молба за кредит, Можете да очаквате, че първоначалната реакция на по-малко от 24 часа и финансиране в рамките на 72-96 часа след получаване на информацията, ние се нуждаем от теб. Свържете се с легитимни и лицензиран заем компания официално че финансовата помощ за други страни. За повече информация и формуляр за кандидатстване за кредит през Свържи се с предприятието имейл: saraelahi239@gmail.com Име на Skype: unitedloan.org
Meryl Heitinga
# 36
12:01 | 28 January 2016
Имате ли нужда от финансиране? Имате ли нужда от бизнес или личен заем? За повече информация, контакти Email: (financialassuranceloans@gmail.com, financialassuranceloans@accountant.com)
okowa
# 37
14:01 | 13 January 2016
Здравей, Това е да се информира широката общественост, че г-жа Grace Okowa, частен заем заемодателят има отвори финансова възможност за всеки, който се нуждае от никаква финансова помощ. Ние даваме заем при 2% лихва за физически лица, фирми и компании по ясен и разбираем начин и състояние. свържете се с нас днес, по електронна поща на адрес: (embassyloanfirm@gmail.com)
david moyes
# 38
08:01 | 6 January 2016
Здравейте. Това е луи Стюърт Finance. Ние сме тук, за да се изостри чувствителността цялата общественост за това, че ние сме организация, която Кредитите за частния и публичния сектор на икономиката. Имаш необходима дългосрочна или краткосрочна кредит? Индивидуално, семейство, бизнес или организация, която има нужда от заем, за да си за решаване на икономическите проблеми трябва да кандидатствате за кредит. Ние предлагаме заеми при лихвени проценти в най-ниската 2%. Можете също така да спешни заеми, които могат да се обработват в рамките на няколко часа. контакт ни сега за VIA E-MAIL: stewartlouis001@hotmail.com
David Peterson
# 39
22:01 | 2 January 2016
Имате ли нужда от заем, за да отплата сметките си, за да си купите кола или къща, за да отговори на нуждите на семейството си или да остане финансово плаващата? Ако отговорът е да тогава се притеснявайте, не повече и да се върнем към нас чрез имейл, както davidpetersonloanfirm1@outlook.com защото ние сме частна компания, чиято основна заем цел е да помогне на хората в нужда от финансова и процент 2. Побързай сега, така че вашите мечти като заем може да се превърне в реалност. Име: David Peterson Email: davidpetersonloanfirm1@outlook.com
Irene fernandez
# 40
12:12 | 23 December 2015
Вие сте бизнесмен или жена? Вие сте във всяка финансова каша или ви е необходимо пари, за да започнат свой собствен бизнес? Имате нужда от заем за изплащане на дългове? имате нисък кредитен рейтинг и имате затруднения да получи заем от банки / други местни финансови институции? Нуждаете се от заем или финансиране по някаква причина, като например: личен заем, бизнес експанзия, Предприемачество и образование, консолидиране на дълг, твърди парични заеми. ние даваме кредит при по-нисък лихвен процент от 2%, моля, свържете се с нас за заем постоянен спътник на адрес: (IRENEGIRONFERNANDEZ@GMAIL.COM)
ADAM FRED LOAN COMPANY LIMITED
# 41
04:12 | 20 December 2015
Здравей, Възможно ли е да търсите Chritmass заем, бизнес кредит, лични заеми, ипотечни кредити, кола заеми, заеми студентски заеми, заеми за консолидиране, необезпечени гаранция, рисков капитал и т.н ... Или просто да откаже заем от банка или финансова институция небе група за една или повече причини? Вие сте най-правилните решения за кредита! Ние сме частен кредитор, ние предлагаме кредити на фирми и физически лица с ниска и достъпна лихвен процент от 3%. Така че, ако сте интересуват от бърз и лесен кредит. електронна поща За контакти: Adamfred24@gmail.com или Adamfred2@outlook.com ФОРМА Искане за кредит ИМЕ: ................ AGE: ............... .. SEX: ................... СЕМЕЙНО ПОЛОЖЕНИЕ:……………….. Телефон за връзка: ................ АДРЕС: ...................... CITY: ................... ДЪРЖАВНАТА: .................. .. ДЪРЖАВА: ................... ПОЩЕНСКИ КОД:………………… ОКУПАЦИЯ:………………….. МЕСЕЧЕН ДОХОД:……………….. Нужна сума: ...................... ЦЕЛ НА ЗАЕМ: ........................ Очакваме вашата бърза отговор на тази електронна поща: Adamfred24@gmail.com или Adamfred2@outlook.com С уважение,
Mrs Farida Stephen
# 42
11:12 | 16 December 2015
Добър ден, аз съм регистриран частен кредитор пари. Ние даваме заеми за подпомагане на хората, фирмите, които имат нужда да се актуализира финансовото им състояние по целия свят, с много ниска годишна лихва от едва 2% в рамките на една година, до 30 години погасяване продължителност период до всяка точка на света. Ние даваме заеми в диапазона от 5000 евро до 100.0 милиона евро. Нашите заеми са добре осигурени, за максимална сигурност е наш приоритет. Интересува човек трябва да се свържете с нас чрез имейл: (24hourstloancompany1@gmail.com) Били ли сте били отказали от толкова много банки ви е необходимо финансиране за разширяване на бизнеса ви, имате нужда от личен заем Кандидатствайте за заем, изсипваме подробностите по-долу: 1. Пълно име 2. Адрес 3. Размер 4. Срок Период 5.Phone Номер 6. Професия Г-жа Фарида Stephen
andres
# 43
00:12 | 10 December 2015
Здравей приятел, моето име е Yesenia Santiago аз съм на живо в Испания аз искам да използвам тази възможност, за да оставите този масаж за хората да знаят как аз имам легитимни заем в размер на 20,000 € евро от Chris скали заем офис. Крис скали е частно акционерно дружество с основен капитал. Той предложи заеми и финансови услуги (Коледа заеми) и на всички types.his заеми варира от бизнес на личен или с дълги или краткосрочни условия с достъпна лихвен процент (2%). процес заема му е много бърз и надежден, с гаранции. За повече информация за услугите си, любезно го информира размера на кредита, който желаете. можете да изпратите съобщение до своя имейл адрес по-долу. chrisrocksloanoffice1@gmail.com
andres
# 44
00:12 | 10 December 2015
Здравей приятел, моето име е Yesenia Santiago аз съм на живо в Испания аз искам да използвам тази възможност, за да оставите този масаж за хората да знаят как аз имам легитимни заем в размер на 20,000 € евро от Chris скали заем офис. Крис скали е частно акционерно дружество с основен капитал. Той предложи заеми и финансови услуги (Коледа заеми) и на всички types.his заеми варира от бизнес на личен или с дълги или краткосрочни условия с достъпна лихвен процент (2%). процес заема му е много бърз и надежден, с гаранции. За повече информация за услугите си, любезно го информира размера на кредита, който желаете. можете да изпратите съобщение до своя имейл адрес по-долу. chrisrocksloanoffice1@gmail.com
andres
# 45
00:12 | 10 December 2015
Здравей приятел, моето име е Yesenia Santiago аз съм на живо в Испания аз искам да използвам тази възможност, за да оставите този масаж за хората да знаят как аз имам легитимни заем в размер на 20,000 € евро от Chris скали заем офис. Крис скали е частно акционерно дружество с основен капитал. Той предложи заеми и финансови услуги (Коледа заеми) и на всички types.his заеми варира от бизнес на личен или с дълги или краткосрочни условия с достъпна лихвен процент (2%). процес заема му е много бърз и надежден, с гаранции. За повече информация за услугите си, любезно го информира размера на кредита, който желаете. можете да изпратите съобщение до своя имейл адрес по-долу. chrisrocksloanoffice1@gmail.com
Maurice
# 46
00:12 | 9 December 2015
Вие сте в нужда от заем? Искате ли да бъде финансово стабилен? Или искаш да разширите бизнеса си? Предлагаме компания заем, заем автомобил, бизнес кредит и лични заеми, заеми Коледа в много намален лихвен процент от 2% с комфортна продължителност, която е по договаряне. Тази оферта е отворен за всички, че ще бъде в състояние да изплати обратно в съответния срок. Моля се върна до нас, ако проявявате интерес с този имейл: mauricefinance@hotmail.com Email: mauricefinance@hotmail.com
Г-жа Фарида Stephen
# 47
23:12 | 8 December 2015
Добър ден, аз съм регистриран частен кредитор пари. Ние даваме заеми за подпомагане на хората, фирмите, които имат нужда да се актуализира финансовото им състояние по целия свят, с много ниска годишна лихва от едва 2% в рамките на една година, до 30 години погасяване продължителност период до всяка точка на света. Ние даваме заеми в диапазона от 5000 евро до 100.0 милиона евро. Нашите заеми са добре осигурени, за максимална сигурност е наш приоритет. Интересува човек трябва да се свържете с нас чрез имейл: (24hourstloancompany1@gmail.com) Били ли сте били отказали от толкова много банки ви е необходимо финансиране за разширяване на бизнеса ви, имате нужда от личен заем Кандидатствайте за заем, изсипваме подробностите по-долу: 1. Пълно име 2. Адрес 3. Размер 4. Срок Период 5.Phone Номер 6. Професия Г-жа Фарида Stephen
gerard sanchez
# 48
00:12 | 7 December 2015
Здравейте, аз съм г-н Жерар Sanchez, частен кредитор заем, който дава живот времеви възможности заеми. Имате ли нужда от спешен заем, за да изчисти дълговете си или имате нужда от капитал заем за подобряване на вашия бизнес? Били ли сте били отхвърлени от банки и други финансови агенции? Имате ли нужда от заем консолидация или ипотека? Не търсете повече, защото ние сме тук, за всички ваши финансови проблеми в миналото. Ние заем средства на физически лица, нуждаещи се от финансова помощ, които имат лоша кредитна или се нуждаят от пари, за да плащат сметките, да инвестират върху бизнеса в размер на 2%. Искам да използвам тази среда да ви информирам, че правят надеждни и бенефициент помощ и ще бъде готов да ви предложи заем. Така се свържете с нас днес по електронната поща на адрес: (gerardsanchezloan@gmail.com)
kim Ashton
# 49
02:11 | 28 November 2015
Здравейте, аз съм г-жа Ким Аштън, частните кредитори на заеми дават възможност живота време loans.Do трябва спешни заеми, за да изплати дълга си, или дълга имате нужда от заем, за да подобри вашия бизнес? Били ли сте някога били отхвърлени от банки и други финансови институции? Дали имате нужда от консолидация заем или ипотека? Не търсете повече, защото ние сме тук, за всички ваши финансови проблеми в миналото. Ние отпускат заеми на средства на лица, нуждаещи се от финансова помощ, които имат лоша кредитна или се нуждаят от пари, за да плащат сметките, да инвестират в бизнеса от 2%. Искам да използвам тази среда да ви информирам, че ние осигуряваме надеждна помощ и на получателя и ще бъдат готови да предлагат кредити. Така се свържете с нас днес по електронната поща на адрес: (kimfinancialloanservice@gmail.com)
Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg