"Никога не е било толкова изгодно да се инвестира в елитен имот" е мотото на агенцията за недвижими имоти в България и чужбина "Лукс Имоти" за следващата година.

Разбира се, във време, когато светът е във финансова криза и много неща се обезценяват, си струва да се инвестира в истинските стойности, които запазват своята цена, независимо от икономическите условия.

Ето защо специалисти от агенцията съветват да се инвестира в разумния лукс и качествените имоти.

През следващата 2009 г. моментното объркване на пазара ще донесе изгодни възможности за придобиване на атрактивни имоти на изключително изгодна цена, става ясно още от мненията на специалисти в агенцията.

Може би следващата година ще бъде последната, през която всички, "изпуснали последния влак", ще могат да наваксат с покупката на жилище, офис или хубав парцел на добра цена.

Липсата на клиентско доверие и банково финансиране ще доведе до драстично намаляване на новото строителство. Това положение на пазар ще започне да се подобрява най-рано след година, когато се очаква пазарът да се нормализира.

Секторът ще изчисти множеството натрупани през последните години грешки и в крайна сметка отново клиентът ще бъде печеливш.

На читателите на Profit.Bg от "Лукс Имоти" пожелават да се оглеждат за изгодни предложения и да инвестират разумно през 2009 г.