Имението Wonderland в Лас Вегас, което Майкъл Джексън мечтаеше да има за себе си и децата си, беше предложено за продажба от настоящия собственик за 16.5 млн. долара, съобщава Move, официалният сайт на Националната асоциация на брокерите на недвижими имоти в САЩ.

През 2007 г. Джексън набеляза имението, докато търсеше дом в Лас Вегас, в който да се премести от скандалния Невърленд, но лошото му финансово състояние му попречи да отдели исканите тогава 25 млн. долара. Сега същото имение се продава за 16.5 млн.

Имението с площ 1 300 кв. м е разположено върху участък от 4 хектара и разполага с 10 спални, спа, кино, баскетболна площадка и тенискорт, подземно стрелбище, басейн и водна пързалка. За гостите е предвиден дом, построен в пещера.

Гаражът е предвиден за 20 коли със собствена автомивка и бензиноколонки.

За сигурността на живеещите са монтирани бронирани врати, скрити зад стените, през имението минават тайни тунели и истинска „паник-стая" със скрити телефонни линии и система за подаване на кислород.

Съседи на новия собственик на имението ще бъдат Фил Руфин- собственик на казино в Лас Вега, султанът на Бруней и шоуменът Уейн Нютън.