Ирландската компания за инвестиции в недвижими имоти West Properties International завърши своя втори проект в България.

Комплекс „Ивет” е разположен в курортно селище Свети Влас, на 5 минути пеша от новото яхтено пристанище и на 10 минути от центъра на градчето.

Комплексът разполага с 57 апартамента - едностайни, двустайни, тристайни и студия, всички от които луксозно завършени, напълно обзаведени и готови за непосредствено отдаване под наем.

West Properties осигурява краткосрочно и дългосрочно отдаване под наем на имотите на своите клиенти, както чрез собствената си туроператорска агенция - West Travel, така и чрез стратегически партньорства с различни туристически агенции в България и по света.

Подразделението за управление на имоти - West Property Management – се грижи за постоянната поддръжка и стопанисване на имотите.

„Ивет” е вторият обект, изцяло проектиран и изпълнен от West Properties International. През ноември 2007 г. компанията завърши своя първи проект – жилищна сграда на ул. „Будапеща” в централна София.

През следващите няколко месеца West Properties International ще финализира още два проекта: комплекс „Бели пясъци” в Равда и комплекс „Перлен бряг” в Слънчев бряг.

West Properties International, част от групата West Incorporated, е изцяло ирландска компания, основана в България през 2004 г.

Компанията има 19 обекта у нас – в София, на българското Черноморие и в други региони на страната. Два от тях са напълно завършени, други четири ще бъдат въведени в експлоатация в следващите няколко месеца, а останалите тринадесет са в процес на изграждане. West Properties International предлага на своите клиенти луксозни жилищни, ваканционни и бизнес имоти.