На традиционното вече изложение BalPex, което стартира днес за втори път и ще продължи до 7 октомври участват над 100 изложителя, сред които строителни предприемачи, имотни агенции, финансови институции и др. Форумът се провежда за втори път, като мястото е Интер Експоцентър.

На изложението, което е най-големият форум за недвижими имоти на Балканите, могат да се намерят предложения както за корпоративни, така и за крайни купувачи.

Строителните компании са изложили най-новите си инвестиционни проекти в сектора на жилищните, търговските, ваканционните и офис-недвижимите имоти.

Наред с тях силно застъпени при последното изложение са и луксозни недвижими имоти, които на миналото изложение бяха застъпени в съотношение - ваканционни селища 54.3%, хотели 39.1% 16.3% спортни и развлекателни атракциони.

На форума са застъпени и фирми, чиято дейност е насочена към специализирани имоти, офисни и търговски площи, индустриални такива и логистични центрове.

На есенното изложение участие ще вземат и редица нови имена, сред които са фирми като "Павас", "Дейтрон", "Каталуня риъл естейт, "Фортън Интернешънъл", "Marina Dor" и др.