Една от водещите строителни компании на българския пазар - „Аргогруп Екзакт” ООД е специализирана в в комплексно изграждане на жилищни сгради и селища от затворен тип, разположени в столицата на България и в редица туристически центрове.

Един от многото проекти, които компанията изгражда в момента, е жилищният комплекс от затворен тип "Бяла Черква Камбаните".

Разположен в полите на Витоша, комплексът се състои се от дванадесет еднофамилни къщи с паркоместа и озеленен двор за самостоятелно ползване. Всяка къща в комплекса се състои от сутерен, два жилищни етажа и подпокривен етаж с обща площ от 270 кв.м.

Идеята за сигурност и спокоен дом които само жилищни комплекс от затворен тип може да предложи е основно застъпена в "Бяла Черква Камбаните", уверяват от строителната компания.

Новият комплекс ще бъде изграден по всички съвременни стандарти в строителството като най-вече се обръща внимание на грижата за околната среда.

Като във всеки жилищен комплекс от затворен тип, жилищата се продават след подписването на договор, който включва поддръжка на прилежащите зелени площи, денонощна охрана и видеонаблюдение за максимална сигурност.

Според плановете на инвеститора строителните работи по жилищния комплекс предстои да завършат до края на тази година. Компанията ще предложи на своите клиенти множество възможности за разсрочено плащане и лизингови схеми с възможно най-изгодни условия.

Компанията Агрогруп Екзакт ООД присъства на българския пазар от 1997 г. като досега има квалифициран персонал от 500 човека и е завършила успешно над 250 обекта с обща застроена площ от 400 хил кв.м.

Снимка:argogroup-exact.com

Георги Начев