Лиам АДСИЦ замени недвижим имот от 4845 кв. м в с. Локорско

704
Лиам АДСИЦ-София замени собствен недвижим имот нива, с площ 4 845 кв. м, четвърта категория в землището на село Локорско, община Столична, район Нови Искър с имот, собственост на Иммобилия-България Търговия КД, а именно нива, с площ 4 845 кв. м, четвърта категория в землището на село Локорско, община Столична, район Нови Искър.

Замяната бе извършена на стойност 35.09 евро на кв. м за всеки от имотите, която стойност е по-висока от стойността, на която е закупен собственият имот и е по-ниска от приложената оценка на имота, който Лиам АДСИЦ придоби в следствие на замяната.

През декември Лиам АДСИЦ увеличи капитала си от 500 хил. лв. на 1,7 млн. лв. Хайнц Ханс Хуго Валтер Пфое притежава 65% от компанията.

Сделки с акциите на дружеството на БФБ-София все още не са сключени след въвеждането им за търговия на 22 декември 2006 г.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg

На фокус

По-спокойни за утрешния ден с новия ипотечен кредит на БАКБ

„Лихвите се вдигат, Вашата-не“ е посланието на новия кредитен...