Разпродават земи от държавния фонд

850
Разпродават земи от държавния фонд

Със заповед на министъра на земеделието и храните Мирослав Найденов е открита процедура за провеждане на национални търгове за продажба на земеделски земи от държавния поземлен фонд на притежатели на поименни компенсационни бонове на територията на цялата страна, с изключение на областите Габрово и София-град.

Това съобщиха от пресцентъра на Министерство на земеделието и храните.

Заповедта ще бъде публикувана в местен вестник в областта, на територията на която са разположени имотите, както и в електронен вид на сайтовете на областните дирекции.

Заявленията за участие в търга се подават в съответните Областни дирекции "Земеделие" по местонахождение на имотите в срок от 30 календарни дни от датата на последната публикация на заповедта в местен вестни.

Информация за земите от държавния поземлен фонд, както и за реда и условията за участие на кандидатите, се предоставя от съответните общински служби по земеделие и Областни дирекции "Земеделие".

Процедурата е в изпълнение на Закона за собствеността и ползването на земеделските земи.
 

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Коментари

Albert
# 0
22:10 | 3 October 2012
That's raelly thinking out of the box. Thanks!
Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg