Top Class търси новите лидери в България

1511
Top Class търси новите лидери в България

Искате да бъдете лидер на работното място или бързо да развиете своята компания? Включете се в програмата Top Class - международна мрежа за менторство и обмен на опит.

"Вярвам в идеята, че с какъвто се събереш, такъв ставаш и че предприемачеството се гради от общество от хора с близки виждания, а не от отделни единици. Успях да разгледам някои от процесите във фирмата в която работя от по-различен ъгъл, което спомогна за ежедневната ми работа. Вникнах в проблематиката на други индустрии, които познавам по-слабо и така разширих кръгозора си за различни бизнес възможности." - Валентин Дойчинов, мениджър проекти в Global Wind Power.

Кой може да участва?

Предприемачи и млади мениджъри, които отговарят на следните критерии:

- Мотивирани и с интересни бизнес идеи;

- Желание да обменят опит;

- С желание да разширят своята мрежата от контакти.

"Top Class ми даде най-доброто, което може да има един млад предприемач - прекрасни контакти, възможност за пряко общуване и достъп до ментори, които могат да те насочат и подкрепят в развитието ти. По този начин, за една година аз се развих комплексно и организацията ми спечели от това! Благодаря на CEED и Top Class за приятелството и подкрепата, от които всеки млад предприемач има нужда." - Теодор Василев "НЧ Бъдеще сега".


В рамките на тази програма, подбрани амбициозни предприемачи и мениджъри получават възможност да се запознаят с известни бизнес личности - мениджъри и собственици на компании - които в качеството си на ментори предоставят своите опит и съвети.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg