BILLA и Фондация Конкордия с акция за почистване на Витоша

318
BILLA и Фондация Конкордия с акция за почистване на Витоша

© Billa България

На 14 май 2022 г. служители на BILLA България обединиха усилия с деца и младежи от Фондация „Конкордия България“ и проведоха акция по почистване на района на Природен парк "Витоша" в местността Копитото. Като резултат, търговската верига и Фондацията събраха 9 чувала с отпадъци. 

Вече 10 години BILLA подкрепя социалните дейности в детските центрове на Фондация „Конкордия България“, като доброволческият уикенд е само част от цялостната стратегия на компанията за подкрепа на инициативите с голямо обществено значение. Екипът на BILLA България посвети времето сред природата, за да подпомогне на  младежи и деца в придобиването на нови знания и умения като насърчи отговорното отношение към другите, социалното и образователно развитие на момчетата и момичетата.

Лекторите на Шумът на парите: Доц. д-р Маню МоравеновВъзможността за инвестиции на Българска фондова борса и пазар beam ще представи по време на панел Лични финанси от Шумът на парите 2022 доц. д-р Маню Моравенов


Търговската верига е доверен партньор на организацията от 2012 г. В началото на 2022 г. BILLA подкрепи каузата на Фондация „Конкордия“, като направи дарение на стойност 10 000 лева. То обезпечи дейностите, насочени към социалното и образователно развитие на 10 момичета и момчета, лишени от родителски грижи, на възраст от 7-15 години, които са настанени в Детската къща на организацията в гр. Божурище.

Освен на национално ниво, BILLA подкрепя и част от мрежата на организацията в обществена полза „Конкордия Социални проекти“ в Австрия.


 

Българският бизнес

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg