Бизнес без граници в общуването с новите планове от Vivacom

1372
Бизнес без граници в общуването с новите планове от Vivacom

Vivacom обнови изцяло портфолиото си от мобилни планове, като за първи път на пазара предлага неограничени услуги на своите клиенти във всички ценови категории. От новите тарифи могат да се възползват всички бизнес клиенти, както в малкия и среден бизнес, така и в корпоративния сегмент.

Компанията предлага различни планове за своите клиенти, в зависимост от техните нужди и изисквания.

Новата тарифна линия Unlimited предоставя пълна свобода на разговорите, текстовите съобщения и мобилния интернет във всички планове с включен достъп до най-голямата* 5G мрежа в България. Тарифите са направени така, че да покриват индивидуалните нужди на всеки бизнес. Компаниите и техните служители могат да изберат тарифа с определена скорост на интернет връзката, в зависимост от това дали го използват предимно за преглед на имейли и браузване или имат нужда от наистина висока и постоянна скорост за провеждане на онлайн срещи, видеоконференции или за сваляне и споделяне на големи файлове.

Така клиентите могат допълнително да оптимизират месечните си сметки. Предимството на Unlimited плановете със скорост от 100 Mbps или повече е, че включват и промоционално допълнително съдържание за срока на договора – до 3 000 MB за роуминг в съседни държави извън Европейския съюз – Турция, Сърбия и Северна Македония, за които все още цените за мобилен интернет в роуминг са сравнително високи и достъп до бизнес съдържанието в Капитал Телко.

Unlimited плановете на Vivacom могат да се комбинират с облачните технологии, решенията за киберсигурност и IoT, разработването на сайтове и платформа и всички останали услуги, които предлага телекома.

По този начин бизнесът може да спести значителни суми, като в същото време модернизира операциите си.
Viacom предоставя на бизнес клиентите си и специалните планове Мicrosoft 365, които включват популярните приложения Excel, Word, PowerPoint, Outlook, Microsoft Teams,
OneDrive for Business, Exchange Online, както и нови инструменти за ефективност в защитена и интегрирана екосистема, създадена за работа в дигитална среда.
 
Услугите са подходящи както за малкия, така и за средния и големия бизнес. Те са едно от най-рентабилните решения за компаниите, които искат да оптимизират разходите си в областта на информационните технологии.

Едно от големите предимства на EON Business пък е възможността за телевизионен пакет с уредени права за публично излъчване**. Това е изключително важно за компаниите с публично достъпни офиси, заведения, спортни зали, салони и други, в които телевизионното съдържание е достъпно за клиентите им.

Повече за корпоративните планове на компанията и услугите за нейните бизнес клиенти можете да научите тук

* Най-голямо покритие на 5G мрежа след сравнение по публично достъпна информация към 07.01.22 за покритието на операторите по брой населени места и курорти. Повече на vivacom.bg.
** Правата за публично излъчване са уредени с доставчиците на телевизионно съдържание единствено по отношение на посочените в приложение към договора програми, за които това е изрично отбелязано.
 


Българският бизнес

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg