Cargill Tower - центърът за споделени услуги на Cargill в София

3711
Cargill Tower - центърът за споделени услуги на Cargill в София

© Cargill

От 24.04.2019 г. офисът на Центърът за споделени услуги на Cargill в София носи името Cargill Tower. Модерната бизнес сграда се намира на бул. „Тодор Каблешков“ до “Bulgaria Mall”. За да стане част от този ключов за Cargill момент, в България пристигна и г-н Джулиан Чейс, член на екипа изпълнителни директори на Cargill и вицепрезидент „Трансформации“. Тържествената церемония бе посетена от десетки гости: партньори, представители на бизнес организации и журналисти.

Центърът за споделени бизнес услуги на американската компания започва своята дейност в България от 2014 г. В него централизирано се обслужват бизнесите на Cargill в Европа, Близкия изток и Африка, като им се предоставят услуги с добавена стойност в сферата на финансите, транспорта и логистиката, стратегическото снабдяване и доставки, както и управлението на човешки ресурси. 


В центъра в София има над 1100 професионалисти, които управляват важни за компанията процеси и предлагат широко портфолио от висококачествени услуги с добавена стойност и силен фокус върху ефективност и отлично качество.

Значението на софийските структури на компания у нас Джулиан Чейс, вицепрезидент „Трансформации” в Cargill, обясни така: „Центърът за споделени бизнес услуги в София играе стратегическа роля за бизнеса ни в Европа, Близкия изток и Азия. Той се развива много успешно със силните компетенции на своите служители и високото качество на услугите, които предоставя. Радваме се, че в София се създаде толкова добър екип“, изтъкна Чейс.

Изпълнителният директор на Cargill в България г-н Методи Георгиев допълни с думите: „С новото име на сградата, в която се намира Cargill Business Services Sofia – центърът за споделени бизнес услуги на Cargill в България, бележим приноса ни за глобалния бизнес на Cargill, както и дългосрочните планове на компанията за развитие в нашата страна. В центъра за споделени бизнес услуги на Cargill в София вече работят над 1100 служители от България и чужбина и наш приоритет e човешкият капитал, като затова обръщаме голямо внимание на хората, които работят за нас, на тяхното удовлетворение и професионално развитие.“
 

Българският бизнес

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg