Cargill Tower - центърът за споделени услуги на Cargill в София

2245
Cargill Tower - центърът за споделени услуги на Cargill в София

© Cargill

От 24.04.2019 г. офисът на Центърът за споделени услуги на Cargill в София носи името Cargill Tower. Модерната бизнес сграда се намира на бул. „Тодор Каблешков“ до “Bulgaria Mall”. За да стане част от този ключов за Cargill момент, в България пристигна и г-н Джулиан Чейс, член на екипа изпълнителни директори на Cargill и вицепрезидент „Трансформации“. Тържествената церемония бе посетена от десетки гости: партньори, представители на бизнес организации и журналисти.

Центърът за споделени бизнес услуги на американската компания започва своята дейност в България от 2014 г. В него централизирано се обслужват бизнесите на Cargill в Европа, Близкия изток и Африка, като им се предоставят услуги с добавена стойност в сферата на финансите, транспорта и логистиката, стратегическото снабдяване и доставки, както и управлението на човешки ресурси. 

В центъра в София има над 1100 професионалисти, които управляват важни за компанията процеси и предлагат широко портфолио от висококачествени услуги с добавена стойност и силен фокус върху ефективност и отлично качество.

Значението на софийските структури на компания у нас Джулиан Чейс, вицепрезидент „Трансформации” в Cargill, обясни така: „Центърът за споделени бизнес услуги в София играе стратегическа роля за бизнеса ни в Европа, Близкия изток и Азия. Той се развива много успешно със силните компетенции на своите служители и високото качество на услугите, които предоставя. Радваме се, че в София се създаде толкова добър екип“, изтъкна Чейс.

Изпълнителният директор на Cargill в България г-н Методи Георгиев допълни с думите: „С новото име на сградата, в която се намира Cargill Business Services Sofia – центърът за споделени бизнес услуги на Cargill в България, бележим приноса ни за глобалния бизнес на Cargill, както и дългосрочните планове на компанията за развитие в нашата страна. В центъра за споделени бизнес услуги на Cargill в София вече работят над 1100 служители от България и чужбина и наш приоритет e човешкият капитал, като затова обръщаме голямо внимание на хората, които работят за нас, на тяхното удовлетворение и професионално развитие.“
 

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg

На фокус

Ba Na Hills - слънчевата земя на чудесата

Кацнал на висок хълм, който гарантира прекрасен природен пейзаж,...