Директорът на Телелинк Бизнес Сървисис е бизнес лидер на годината

1080
Директорът на Телелинк Бизнес Сървисис е бизнес лидер на годината

© Телелинк

Иван Житиянов, изпълнителен директор на Телелинк Бизнес Сървисис, беше отличен като бизнес лидер на годината в четвъртото издание на Годишните награди на b2b Media. Телелинк Бизнес Сървисис получи отличие и в категория Иновация на годината със своя Център за управление на сигурността.

Наградите бяха връчени на церемония в Национална филхармония. Под ръководството на Иван Житиянов през 2017 г. Телелинк Бизнес Сървисис успешно извървя пътя на вътрешна, външна и продуктова трансформация.

Компанията преминава през цялостно преструктуриране, част от което е и отделянето на звеното „Системна интеграция“ в компанията Телелинк Бизнес Сървисис,
ръководена от Иван Житиянов. Компанията се фокусира в адресирането на бизнес процесите и нуждите на клиентите в сферите на ИТ инфраструктурата, информационната и киберсигурност, дигиталната трансформация, големите данни и управляваните услуги.

2017 година за Телелинк Бизнес Сървисис преминава под знака на множество ключови проекти в корпоративния сектор, сред които спечелването на 7-годишен договор с Луфтханза Техник на международно ниво за предоставянето на цялостно решение като услуга за високотехнологична корпоративна мрежа, безжична мрежа и VoIP телефония, в конкуренцията на водещи международни технологични интегратори, така и в публичния сектор, като например изграждането на цялостната технологична инфраструктура за българското Европредседателство, със съдействието на МВР и Столична община.

Проектът на Телелинк за изграждането на цялостна Cisco Meraki мрежа в Телерик Академия, беше отличен като ИТ проект на годината в сферата на образованието.

b2b Media отличи и решението, което Телелинк Бизнес Сървисис предлага на компаниите за тяхна защита - Център за управление на сигурността в категория
„Иновативно решение на годината“. Компанията гради експертиза в сферата на защитата на данни през последните пет години.

Проучванията и опитът показват, че справянето с модерните киберзаплахи изисква решения за постоянен мониторинг, корелация и анализ на поведението. Центърът за управление на сигурността на Телелинк дава възможност на организациите да получат видимост, контрол и препоръки за подобрения от сертифицирани киберексперти, с които да повишат нивото на киберзащита на своя бизнес.

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg

На фокус

Едно от най-добрите депозитни предложение за парите ви

Депозитът „Всичко е точно“ е специално за вас