Директорът на Телелинк Бизнес Сървисис е бизнес лидер на годината

1874
Директорът на Телелинк Бизнес Сървисис е бизнес лидер на годината

© Телелинк

Иван Житиянов, изпълнителен директор на Телелинк Бизнес Сървисис, беше отличен като бизнес лидер на годината в четвъртото издание на Годишните награди на b2b Media. Телелинк Бизнес Сървисис получи отличие и в категория Иновация на годината със своя Център за управление на сигурността.

Наградите бяха връчени на церемония в Национална филхармония. Под ръководството на Иван Житиянов през 2017 г. Телелинк Бизнес Сървисис успешно извървя пътя на вътрешна, външна и продуктова трансформация.

Компанията преминава през цялостно преструктуриране, част от което е и отделянето на звеното „Системна интеграция“ в компанията Телелинк Бизнес Сървисис,
ръководена от Иван Житиянов. Компанията се фокусира в адресирането на бизнес процесите и нуждите на клиентите в сферите на ИТ инфраструктурата, информационната и киберсигурност, дигиталната трансформация, големите данни и управляваните услуги.


2017 година за Телелинк Бизнес Сървисис преминава под знака на множество ключови проекти в корпоративния сектор, сред които спечелването на 7-годишен договор с Луфтханза Техник на международно ниво за предоставянето на цялостно решение като услуга за високотехнологична корпоративна мрежа, безжична мрежа и VoIP телефония, в конкуренцията на водещи международни технологични интегратори, така и в публичния сектор, като например изграждането на цялостната технологична инфраструктура за българското Европредседателство, със съдействието на МВР и Столична община.

Проектът на Телелинк за изграждането на цялостна Cisco Meraki мрежа в Телерик Академия, беше отличен като ИТ проект на годината в сферата на образованието.

b2b Media отличи и решението, което Телелинк Бизнес Сървисис предлага на компаниите за тяхна защита - Център за управление на сигурността в категория
„Иновативно решение на годината“. Компанията гради експертиза в сферата на защитата на данни през последните пет години.

Проучванията и опитът показват, че справянето с модерните киберзаплахи изисква решения за постоянен мониторинг, корелация и анализ на поведението. Центърът за управление на сигурността на Телелинк дава възможност на организациите да получат видимост, контрол и препоръки за подобрения от сертифицирани киберексперти, с които да повишат нивото на киберзащита на своя бизнес.

Българският бизнес

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg