Филип Морис най-добър работодател в България

1660
Филип Морис най-добър работодател в България

За трета поредна година Филип Морис България бе отличена с награда за най-добър работодател от водещата международна организация „Top Employer Institute“.

Компанията получи сертификата „Top Employer“ за добрите си практики в областта на подбора и развитието на таланти, обученията, които предоставя за развитие на лидерски умения, управление на кариерата и възможности за растеж, организационна култура, заплащане на труда и допълнителни придобивки.

„Човешкият фактор е ключов в изпълнението на мисията ни за изграждане на бъдеще без тютюнев дим“, заявяват от Филип Морис България. Сертификатът „Top Employer“ затвърждава визията ни за привличане, задържане и развитие на талантите в компанията чрез програми за управление на кариерата, професионални обучения, възможности за израстване и заемане на различни роли, както и създаване на подходяща среда за професионално и личностно развитие, допълват от компанията .

Световно признатия сертификат „Top Employer” се връчва на водещи работодатели като отличие за прилагане на високи стандарти и добри практики в управлението на човешките ресурси и осигуряването на благоприятна работна среда с възможности за развитие за служителите.

От 25 години насам водещият международен институт „Top Employer Institute“ е сертифицирал над 1300 организации в над 115 държави по света, като прилага единни глобални стандарти за сертифициране на работодатели с високи постижения в управлението на човешките ресурси. Организацията описва в своите издадени книги най-добрите стратегии за развитие на човешките ресурси и отличилите се работодатели и мениджъри по света.

Сертификатът се връчва всяка година на избрани компании след детайлен мониторинг, в който се оцяняват вътрешните процеси на работа в компанията за подбора, управлението и задържането на таланти.

Оценката се изготвя от независимо авторитетно жури след 6-месечен анализ на база на установени глобални критерии от международния институт и въведените от работодателя концепции, процеси и инструменти за управление на човешките ресурси.

Филип Морис България ЕООД е част от Филип Морис Интернешънъл (PMI), водещата международна компания в производството и разпространението на тютюневи изделия в света с над от 150-годишна история.

Компанията разполага с 48 производствени мощности в 32 държави, като повече от 150 милиона потребители по света избират нейните продукти. От повече от десетилетие PMI е посветена на идеята да осъществи безпрецедентна промяна в историята на компанията и индустрията, като замени цигарите с бездимни продукти.

Именно с тази цел над 400 учени, инженери и експерти в различни области от двата развойни центъра на компанията в Швейцария и Сингапур разработват нови продукти, които да бъдат по-малко вредна алтернатива на цигарите.

Днес в България за Филип Морис България ЕООД работят 95 висококвалифицирани служители, които споделят ценностите и визията на PMI за изграждане на бъдеще без дим, ангажирани са с целите ѝ и се гордеят с успехите ѝ.

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg

На фокус

Ba Na Hills - слънчевата земя на чудесата

Кацнал на висок хълм, който гарантира прекрасен природен пейзаж,...