Иновациите срещат красотата в климатичното тяло Stylish на Daikin

5382
Иновациите срещат красотата в климатичното тяло Stylish на Daikin

© Daikin

На специална церемония, която се проведе в Музея на автомобилите в Торино, Daikin Europe N.V. представи новото си стенно климатично тяло – Stylish.

В изисканото събитие взеха участие ръководители на Daikin Europe N.V., сред които вицепрезидентът на компанията Тошитака Цубоучи, както и главният изпълнителен директор на Water Design Co Ltd, Наоки Сакай, който е участвал в разработката и дизайна на Stylish.Новата серия климатици Stylish вече е налична и на българския пазар.

В днешно време повечето потребители търсят климатична система, която съчетава най-добрата ефективност и дизайн. Stylish постига перфектния баланс. Отговарящо на името си, това елегантно климатично тяло допълва интериора на стаята, като същевременно предлага отлични характеристики и ефективност.

Максимална ефективност

Това, което отличава Stylish от конкуренцията, е изключителната му ефективност – тялото предоставя най-високата ефективност в дизайнерския сегмент и има А+++ * както за отопление, така и за охлаждане.

Освен това, хладилният агент R-32 гарантира по-висока енергийна ефективност и по-ниско въздействие върху околната среда.

Интелигентен и ефективен дизайн

Stylish поддържа своя чар дискретно: с размери от само 798 (ш) x 189 (д) x 295 (в) mm, това е най-тънкото и най-компактното вътрешно тяло в пазарния си сегмент. Можете да избирате измежду три различни цвята: бял, сребрист и черно дърво.

Заоблените ъгли добавят към цялостната естетическа привлекателност на климатика.

По-близък поглед към Stylish и технологията в действие

За постигане на по-висока енергийна ефективност, Daikin проектира нов вентилатор, който работи ефективно в компактните размери на Stylish. Заедно вентилаторът и топлообменникът постигат отлична енергийна ефективност, но работят при ниво на звука, което е практически безшумно за хората.

Д

исперсия

на

звука

и

намаляване

на

шума

,

благодарение

на

новия

дизайн

на

вентилатора

Дисперсия на звука и намаляване на шума, благодарение на новия дизайн на вентилатора

Stylish съчетава атрактивен дизайн с изключителна функционалност: отличното управление на въздушния поток заедно с управлението на охлаждането и влажността гарантират комфортно движение на въздуха в цялото помещение.

Оптимизиран въздушен поток за перфектен комфорт

Stylish използва специално проектирани клапи за създаване на ефекта на Коанда, оптимизиращ въздушния поток за комфортен климат. С помощта на специално проектирани клапи, по-фокусираният въздушен поток дава възможност за по-добро разпределение на температурата в цялото помещение.

Това става по следния начин: Stylish определя модела на въздушния поток на базата на това дали в помещението е нужно отопление или охлаждане. Когато Stylish е в режим на отопление, две клапи насочват въздуха надолу (вертикален въздушен поток).

Когато е в режим на охлаждане, клапите придвижват въздуха нагоре (въздушен поток под тавана на помещението). Чрез създаване на два различни модела на въздушен поток, Stylish предотвратява въздушните течения и осигурява по-постоянна и комфортна стайна температура за обитателите.

В горната част е даден пример за ефекта на Коанда в режим на охлаждане (въздушен поток под тавана на помещението), а долните изображения показват ефекта на Коанда в режим на отопление (вертикален въздушен поток).

Сензорът "мрежово око“ поддържа постоянна стайна температура

Stylish използва сензор „мрежово око“ за измерване на температурата на повърхността в помещението, за да създаде по-комфортен климат.

Сензорът „мрежово око“ измерва повърхностната температура в помещението, като го разделя на мрежа от 64 различни квадрата

След като определи текущата стайна температура, сензорът равномерно разпределя въздуха в помещението, преди да превключи към модел на въздушен поток, насочващ топъл или студен въздух към зони, в които е необходим.

Свеж и чист въздух

Stylish използва технологията Flash Streamer за отстраняване на частици, алергени и миризми от вътрешността на климатика и за осигуряване най-високо качество на въздуха в помещението.

Stylish е проектиран да предоставя отличен комфорт, експлоатационни качества и ефективност и е елегантно и дискретно решение за климатизация, налично в множество различни цветове и текстури за лесно вписване във всяка стая.

Интелигентно и лесно управление

С онлайн контролера на Daikin, който вече е стандартна функция, серията Stylish може изцяло да се управлява от смартфон, независимо къде се намирате.

Всичко, от което се нуждаете, за да създадете перфектен климат у дома, е Wi-Fi връзка и безплатното приложение за онлайн контролера на Daikin Като допринася за отличната оценка на ефективността на Stylish, приложението предоставя информация за потреблението на енергия от тялото.

 

Най-хубавото е, че от сега до 31 май 2018 г. Daikin ви дава възможнoст да спечелите ваш собствен климатик Stylish. Научете повече тук.

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg