Акционерите на София Хотел Балкан гласуват анекси по договори за упраление и техническа помощ

597
София Хотел Балкан АД (), София свиква общо събрание на акционерите на 4 декември 2007 г., на което ще се гласува решение за овластяване изпълнителните директори на дружеството Йоанис Даскалантонакис и Димитри Константопулос заедно или поотделно да проведат преговори и подпишат анекси към договор за управление и споразумение за техническа помощ.

Първият анекс е към договора за управление от 1 юли 2003 г. ("ДУ") между дружеството, от една страна, и "Юропиън Хотел Ентърпрайзис" - АД, и "Интернешънъл Лоджинг ъф България" - АД, от друга, с който срокът на ДУ да се удължи до 2033 г.

При втория анекс към споразумението за техническа помощ от 1 юли 2003 г. ("СТП") между дружеството, от една страна, и "Юропиън Хотел Ентърпрайзис" - АД и "Интернешънъл Лоджинг ъф България" - АД от друга, с който срокът на СТП да се удължи с десет години и обезщетението за изпълнение на услугите да се уговори на 250 000 евро на година.

При липса на кворум на основание ще се проведе на 18 декември 2007 г. в 10.00 ч. на същото място и при същия дневен ред независимо от представения капитал.

Основни акционери в дружеството са Юропиън хотел Ентърпрайзис АД с 24.76% от капитала и ИнтернешънълЛоджинг ъф България АД държащ 24.74 на сто.

Последната сделка по позицията е на ниво от 80 лв. за акция.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg