Аукционът за Пропъртис Кепитъл Инвестмънтс АДСИЦ е на 29 октомври

675
На 29 октомври на Българска фондова борса ще се проведе смесен закрит аукцион за продажбата на 150 хил. права от първоначалното увеличение на капитала на Пропъртис Кепитъл Инвестмънтс АДСИЦ-Варна, съобщават от борсата.

Вторичната търговия с правата на фонда стартира от 29 октомври и ще продължи до 9 ноември 2007 г. Правата ще се търгуват под борсов код R2PCI.

Крайната дата за записване на акциите от увеличението на капитала е 5 декември 2007 г. ИП Булброкърс АД е борсовият член-поемател, упълномощен да обслужва увеличението на капитала, докато набирателната сметка ще бъде открита в ТБ Райфайзенбанк ЕАД.

Общо 50% от капитала на дружеството е собственост на Борд ООД, Варна, докато ДФ Алфа Индекс Имоти има 30 на сто. С по 10% са Бонка Ненова и Симеон Ненов.

В краткосрочен план дружеството възнамерява да закупи терен, на който да изгради, а впоследствие продаде и/или отдаде под наем търговски комплекс във Варна.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg