Автоматично потвърждаване на поръчки в COBOS

855
Автоматично потвърждаване на поръчки в COBOS

БФБ-София АД уведомява всички свои членове-абонати на COBOS, че считано от 11 ноември 2009 г. администраторите на системата ще могат да активират и деактивират за всеки отделен потребител право на автоматично потвърждаване на подадените поръчки за покупка и продажба.

Поръчки, които автоматично биват потвърждавани, са само за тези инструменти, които се намират в някоя от следните фази на търговската сесия - PRETR, OCALL, TRADE, ICALL, CCALL, BETW, VOLA (с изключение на VOLA F), POSTR.

Поръчки, подадени извън фазите на нормалната търговска сесия, остават очакващи потвърждение (в секцията "Чакащи"/"Awaiting" на клиенсткия терминал) и могат да бъдат потвърдени от борсов посредник от 09:00:00 ч. на текущия, респективно - следващия работен за БФБ-София АД ден.

Възможността за автоматично потвърждаване ще бъде налична на горепосочената дата в административния терминал на COBOS и по подразбиране ще бъде изключена за всички клиенти.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg