Блек Сий Инвестмънт купува имоти в Пловдив, разпределя дивидент

1123

Блек Сий Инвестмънт АДСИЦ-София е сключил окончателен договор в нотариална форма за покупка на недвижими имоти, намиращи се в Пловдив, Централна градска част, с административен адрес ул. Цанко Дюстабанов 63, с обща площ застроена и незастроена 1 730 кв. м, ведно с построените в него сгради, съобщават от БФБ-София.

Фондът придоби триетажна масивна железобетонна сграда със застроена площ на всеки от етажите от 825 кв. м, ведно с изба, разположена под цялата сградата с площ от 825 кв. м, масивна сграда със застроена площ от 42 кв. м, масивна сграда със застроена площ от 32 кв. м, полумасивна сграда със застроена площ от 68 кв. м, масивна сграда със застроена площ от 152 кв. м.

Освен покупката през изминалата седмица се състоя и общото събрание на дружеството, на което акционерите гласуваха за разпределението на брутен дивидент в размер на 25.13 лв. на акция за 2006 г.

Последната дата за сключване на сделки с акциите на компанията, в резултат на които приобретателят има право на дивидент, e 23 юли 2007 г.

Единствената до момента сделка с книжата на дружеството бе сключена по време на търговската сесия от 23 октомври, когато бяха прехвърлени 250 хил. лота на цена от 2.55 лв. за брой.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg