Доверие Обединен Холдинг вече е с нов Надзорен съвет

614
Доверие Обединен Холдинг вече е с нов Надзорен съвет

Софийски градски съд вписа в регистъра за търговски дружества новия Надзорен съвет на Доверие Обединен Холдинг АД-София, който е в състав: Огнян Донев - Зам.-председател, Радосвет Радев - Председател и Венцислав Стоев, става ясно от съобщение на БФБ-София.
От Надзорния съвет бяха заличени Олег Недялков, Илия Илиев и Андрей Георгиев. Настоящите промени бяха гласувани по време на редовното годишно общо събрание на дружеството.

Доверие Обединен холдинг АД отчита нетна консолидирана печалба от 1.074 млн. лв. за първото тримесечие на годината, в сравнение с 488 хил. лв. година по-рано.

Общите приходи нарастват с 22.4%, до 38.05 млн. лв., спрямо 31.51 млн. лв. за същия период на 2006 г. В същото време разходите се повишават с 19.3%, до 36.9 млн. лв. при 30.93 млн. преди година.

Холдингът е с основен капитал в размер на 13.15 млн. лева и собствен капитал към края на март - 22.941 млн. лева.

По време на днешната търговска сесия обект на търговия бяха 3465 акции на холдинговото дружество на нива от 6.85 до 7.00 лв. за брой.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg