Съгласно решение № 1 на СГС от 14 декември 2007 г. е регистрирано дружество с ограничена отговорност с фирма Хелт енд Уелнес Асист Къмпани ООД, в което Хелт енд уелнес АДСИЦ е съучредител, гласи корпоративно съобщение на сайта на Българска фондова борса.

Хелт енд Уелнес Асист Къмпани ООД е със седалище и адрес на управление гр. София, ул. "Цар Самуил" 79, ет. З, ап. 7 и с предмет на дейност: дейност по смисъла на Закона за дружествата със специална инвестиционна цел като обслужващо дружество на акционерно дружество Хелт енд уелнес АДСИЦ.

Хелт енд Уелнес Асист Къмпани ООД е с капитал в размер на 5 000 лв., разпределен в 50 дяла, всеки по 100 лева, като Хелт енд уелнес АДСИЦ притежава 40 дяла на обща стойност 4 000 лева, представляващи 80% от капитала, и Дамакс ЕООД, който притежава 10 дяла на обща стойност 1 000 лева, представляващи 20% от капитала.

Хелт енд Уелнес Асист Къмпани ООД се управлява и представлява от управителя Георги Панков Христов.

На 30 януари стана ясно, че Съветът на директорите на Хелт Енд Уелнес АДСИЦ взе решение за сключване на предварителен договор за продажба на недвижими имоти, собственост на дружеството.

Става въпрос за обекти в апартаментен хотел, чието изграждане предстои да бъде извършено в УПИ 11-140 по плана на курортен комплекс Св. Св. Константин и Елена.