Холдинг Пътища АД закупи асфалтова база

833
Холдинг Пътища АД закупи асфалтова база

Холдинг Пътища АД сключи договор за закупуване на асфалтова база, която ще бъде използвана при осъществяване обичайната дейност на дружеството, съобщават от Българска фондова борса.

Насрещна страна по сделката е Amman Asphalt GmbH. Стойността на договора превишава 10% от средните приходи на дружеството за последните 3 години.

Припомняме, че през април Холдинг Пътища придоби 3 броя асфалтосмесители и 21 броя валяци.

Холдинг Пътища обяви нетна консолидирана печалба за деветмесечието на 2007 г. в размер на 16.65 млн. лв., спрямо 5.43 млн. лв. за сравнимия период на година по-рано.

Акционерите на Холдинг Пътища ще гласуват за намаляване на номиналната стойност на акциите на дружеството от 25 лева всяка на 1 лев всяка и пропорционално увеличаване на техния брой при запазване на размера на капитала (сплит в съотношение 1:25). Решението ще се обсъжда по време на свиканото за 11 декември 2007 г. извънредно общо събрание на акционерите.

Днес по позицията се изтъргуваха 18 акции на нива от 36 500 и 37 998 лв. за брой.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg