Холдинг Пътища с поръчка в Албания

2522
Холдинг Пътища с поръчка в Албания

Сдружение Balkan Roads, създадено на територията на република Албания, в което „Холдинг Пътища" АД е участник с 51% е определено за изпълнител на договор „Реконструкция на път от Кубен до Перой и Капсит, регион Дибра" на територията на Република Албания.

Стойността на договора е 181.17 млн. леки (около 1.46 млн. евро). Очакваме да сключим договор, съобщиха от компанията за Profit.bg.

По-рано днес съобщихме, че Видапътстрой ЕАД и Пътно поддържане - Враца печелят обществени поръчки от НАПИ-Видин и Община Враца.


Стойността на двата контракта е респективно 2.92 млн. лв. и 50 хил. лв. без ДДС.

Съгласно договора Видапътстрой ще ремонтира път ІІ-14 о.п.Видин-Кула-Връшка чука-граница РБългария.

За обекта има изготвен технически проект, който предвижда подобряване на пътната настилка, банкети и отводнителни съоръжения. Ще се извършат локални ремонти, изравнителен пласт от неплътен асфалтобетон и износващ пласт, както и подобряване на сигнализацията.

От своя страна Пътно поддържане - Враца ще извърши зимно поддържане и снегопочистване на общинската (четвъртокласна) пътна мрежа на територията на община Враца за експлоатационен сезон 2008/2009 г., включващо почистване от сняг и лед и третиране против заледяване.

До момента по позицията са изтъргувани 610 акции на нива от 7.53 до 9.95 лв. за брой.

Българският бизнес

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg