Интрансмаш-инженеринг ще заделя печалбата във Фонд инвестиции, усъвършенстване и развитие

593
Интрансмаш-инженеринг ще заделя печалбата във Фонд инвестиции, усъвършенстване и развитие

Акционерите на Интрансмаш-инженеринг ще гласуват за отнасянето на печалбата за 2006 г. във "Фонд инвестиции, усъвършенстване и развитие" на дружеството на предстоящото общо събрание на акционерите, съобщава БФБ-София.

По време на събранието, което ще се състои на 29 май ще се вземе решение и за промени в органите на управление на дружеството, както и за смяната на Николай Вутов като член на Съвета на директорите с Флориана Райкова.

Последната дата за сключване на сделки с акции на Интрансмаш-инженеринг АД-София, в резултат на които приобретателят ще може да упражни правото си на глас в общото събрание, е 11 май 2007 г.

Компанията приключи изминалата 2006 г. с печалба от 425 хил. лв., спрямо положителен финансов резултат от 91 хил. лв. за година по-рано. Основният капитал на дружеството е 244 хил. лв., а собственият – 7.632 млн. лв.

За 2007 г. от дружеството прогнозират печалба в размер на 95 хил. лв., става ясно от регистрационния документ на Интрансмаш-инженеринг.

До момента по позицията се изтъргуваха 2 акции на цена от 15.00 лв., или с 11.76% по-ниско спрямо предходната сесия.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg