Капитан Дядо Никола отнася печалбата си за резерви

706

Акционерите на Капитан Дядо Никола АД-Габрово ще гласуват предложение за отнасяне на печалбата на компанията за 2006 г., която е в размер на 362 хил. лв., за фонд „Резервен” и „Други резерви”, съобщава сайтът на БФБ-София.

Общо 36 214.64 лв., или 10% от печалбата на дружеството за изминалата година, ще бъде отнесена за фонд „Резервен”, а останалите 90%, или 325 931.72 лв., ще постъпят в “Други резерви”.

Общото събрание на акционерите е насрочено за 30 юни 2007 г.

Акционерите на дружеството ще гласуват и за намаляване на броя на членовете на Съвета на директорите от 6 на 4 лица, като освобождава от длъжност Зафер Топуз и Шахин Ибрахим Озан.

Последната дата за сключване на сделки с акции на Капитан Дядо Никола, в резултат на което приобретателят ще може да упражни правото си на глас в предстоящото общо събрание, е 13 юни 2007 г.

По време на вчерашната търговска сесия по позицията се изтъргуваха общо 63 акции на нива от 100.15 лв. до 102.20 лв. за ценна книга.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg