Каучук няма да разпределя дивидент за 2006 г.

541

Общото събрание на акционерите на Каучук АД взе решение дивидент за 2006 г. да не се разпределя, съобщават от Българска фондова борса.

Печалбата на компанията за изминалата година, която е в размер на 765 хил. лв. бе решено да се задели за фонд "Резервен".

Акционерите на дружеството гласуваха да не се освобождава от отговорност Съвета на директорите, който е в състав Георги Лазаров-председател, Атанас Илиев - заместник-председател и Иван Славков - изпълнителен директор, управлявали дружеството в периода от 26 април 2006 г. до 2 октомври 2006 г.

Освободен от отговорност бе Съветът на директорите в състав Милан Джоргов – председател, Георги Николов - заместник-председател, Велко Генчев - изпълнителен директор и СД в състав: Христина Филипова – председател, Димитър Николаев - заместник-председател, Велко Генчев - изпълнителен директор за управлението им на дружеството през 2006 г.

За първото тримесечие на 2007 г. Каучук АД обяви нетна печалба в размер на 185 хил. лв., спрямо положителен финансов резултат от 196 хил. лв. за година по-рано. Приходите от продажби за периода са 4.93 млн. лв. срещу 5.958 млн. лв. за първите три месеца на 2006 г.

Основният капитал на Каучук е 942 хил. лв., а собственият достига 9,981 млн. лв. в края на март.

По време на днешната търговска сесия сделки с акциите на дружеството не бяха сключени, като офертите купува/продава останаха на нива от 64.61/67.95 лв. за брой.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg