КФН: Общо 40 публични дружества не са представили годишните си отчети

459
КФН: Общо 40 публични дружества не са представили годишните си отчети

Към настоящия момент 40 публични дружества и други емитенти на ценни книжа все още не са представили годишните си отчети за 2006 г. АДСИЦ, УД и ДФ, които не са представили годишен отчет за 2006 г. са общо 11 броя, съобщават от Комисията за финансов надзор.

Публичните дружества, другите емитенти на ценни книжа, АДСИЦ, УД и ДФ, които съгласно законовите разпоредби следва да представят годишен отчет за 2006 г. в КФН и на „БФБ - София” АД са общо 487 броя.

Законоустановеният срок за представяне в КФН и на „БФБ - София” АД на годишните отчети за 2006 г. на поднадзорните лица на Управление „Надзор на инвестиционната дейност” изтече на 2 април 2006 г.

Задължените лица следва да имат предвид, че КФН и „БФБ – София” АД след 22 април 2006 г. ще предприемат конкретни действия спрямо дружествата, които все още не са представили годишен отчет за 2006 г. в КФН и на „БФБ – София” АД, съгласно дадените им от ЗППЦК и Правилника на „БФБ - София” АД правомощия.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg

На фокус

По-спокойни за утрешния ден с новия ипотечен кредит на БАКБ

„Лихвите се вдигат, Вашата-не“ е посланието на новия кредитен...