Консолидираната печалба на Март България към 30 юни е 84 хил. лв.

418
Консолидираната печалба на Март България към 30 юни е 84 хил. лв.

Печалбата преди облагане с данъци на Март България за първото полугодие на 2008 г. е 84 хил. лв., като нараства с 20% спрямо сравнимия период на година по-рано.

Нетните приходи от продажби са 9.178 млн. лв., или с над 34% повече от шестмесечието на 2007 г. Компанията реализира 100% от постъпленията си от продажби на стоки.

През май 2008 г. Март България сключи договори с Германос Телеком България и Джеф Ко за продажба на електронни ваучери в обектите на веригите Германос и Джеф.

Месец по-късно контракт бе сключен и с Първа инвестиционна банка за продажба на електронни ваучери за предплатени стартови пакети на всички мобилни оператори в страната през системата от ПОС терминали на банката.

Компанията има и проекти с Елтрейд ООД, Банка ДСК и Обединена Българска Банка.

Основният капитал на Март България е 1 млн. лв., а собственият възлиза на 1.469 млн. лв. Петър Табов и Момчил Аврамов притежават по 49.9% от капитала на дружеството.

Акциите на Март България се търгуваха на БФБ-София за последно на 7 юли на цена от 6.50 лв. за брой.

Снимка: Profit.bg

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg