Нови функционалности в Karoll Broker

911
Нови функционалности в Karoll Broker

Потребителите на платформата Karoll Broker ползват нови функционалности и подобрения на търговската система, информираха от инвестиционния посредник за Profit.bg.

Допълнителната пазарна информация за дневната търговия за отделните емисии финансови инструменти, включва данни за общия изтъргуван обем за деня, информация за абсолютно и процентно изменение на цената спрямо последната сключена сделка, информация за абсолютно и процентно изменение на цената спрямо цената на затваряне за съответната сесия и информация за сумарните количества акции до всяко отделно ценово ниво.

Клиентите ще имат възможност и за задаване на поръчка по подразбиране - „купува" или „продава", както и за подаване на бланкова поръчка с опция за избор на вида поръчка „купува" или „продава".

От днес могат да бъдат визуализирани в реално време стойностите на индексите SOFIX, BG40, BGREIT и BGTR30 и техните процентни изменения, както и насрещната страна по сключените сделки.

В края на декември 2009 г. потребителите на Karoll Broker са 762, като само за месец те нараснаха със 70.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg