Околната среда - акцент при лазерните принтери на HP

817
Околната среда - акцент при лазерните принтери на HP

HP разширява портфолиото си от лазерни принтери, като прибавя два цветни и един монохромен модел. Водещото за технологичната компания при създаването на новите модели принтери е грижата за околната среда. И трите принтера са сертифицирани по програмата ENERGY STAR® и използват Instant-on technology, за да помогнат на организациите да намалят едновеременно разходите си и вредното влияние върху околната среда, информират от дружеството.

Одобрените по програмата ENERGY STAR® LaserJet принтери намаляват разхода на електроенергия с повече от 10% в сравнение със стандартните устройства. В допълнение към това Instant-on Technology осигурява до 50% намаляване на електроенергията в сравнение с традиционната технология и в същото време отпечатва първата страница за секунди - с 50% по-бързо от конкурентните продукти, твърдят от HP.

Два от новите принтери (HP Color LaserJet CP4525 и HP LaserJet P3015) помагат на потребителите да защитят по-добре конфиденциалната информация, която се изпраща и съхранява на устройствата. Това е възможно благодарение на приложенията, позволяващи оторизация чрез въвеждането на PIN номер, и възможността потребителите да свързват и използват устройствата с карта за достъп.

За да подпомогне на компаниите да изберат хардуерни устройства, които най-добре прилягат на техните бизнес нужди, HP обяви и нова система за наименоване на продуктите си.

Малките и средни предприятия могат да избират от богата линия принтери HP LaserJet Professional, които осигуряват професионални и ценово ефективни резултати. По-големите организации могат да избират от порфолиото HP LaserJet Enterprise, което предлага по-добро управление и приложения, които значително ще подобрят бизнес резултатите.

Раширяването на портфолиото включва:

HP Color LaserJet Enterprise CP4525 произлиза от сериите CP4520 и е създаден за потребителите, ориентирани към производителност, които имат нужда да споделят работоспособен принтер, подходящ за употреба в големи работни екипи

HP Color LaserJet Professional CP5225 включва вградени мрежови функции за лесно споделяне и произвежда професионални разпечатки с високо качество на различни формати медии - от пощенски картички до плакати. Принтерът е идеален за малки работни екипи в неуправлявана среда на печат. Той е снабден и с функция за автоматичен дуплекс

HP LaserJet Enterprise P3015 е надежден, високо производителен мрежови принтер идеален за малки екипи, работещи в управлявана IT среда. Принтерът включва и възможност за печат директно от USB, сочат от компанията.

 

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg