Станислав Николаев е назначен за финансов директор на дистрибутора на горива в страната Петрол АД, съобщиха от дружеството.

Станислав Николаев е 40 годишен, женен с едно дете. Има над 15 годишен стаж в областта на финансовото управление и администрацията. Заемал е мениджърски позиции в Параходство БМФ, ИНГ Банк София, Боляри ЕАД и Супермаркети Пикадили.

Завършил е магистърска степен по икономика и финанси от Университета в Лил II (Франция), следдипломна квалификация по Финансов Мениджмънт от Европейския Университетски Център в Нанси (Франция). Свободно владее френски и английски език

„Радваме се да посрещнем в екипа професионалист като Станислав Николаев. Петрол АД бележи една успешна година по отношение на търговска реализация и финансови резултати.

Уверени сме, че опитът на Станислав Николаев, натрупан във финансовия мениджмънт и ритейла, ще допринесе за повишаване на добавената стойност и развитието на управленския капацитет на компанията.", коментира Светослав Йорданов, изпълнителен директор на Петрол АД.