Пи Ес Ай участва в поръчка за 2.67 млн. лв.

716
Пи Ес Ай участва в поръчка за 2.67 млн. лв.

Дъщерното на Трейс Груп Холд АД () Пи Ес Ай АД подписа на 21 април договор за 2.67 млн. лв. Става дума за изпълнение на обект „Инженеринг – Проектиране и Рехабилитация на път III – 608– Казанлък – Бузовград - Средногорово от км 0+000 до км 3+388”.

Първата копка е направена на 8 юни от министъра на регионалното развитие и благоустройство Асен Гагаузов на моста над р. Тунджа в Бузовград. Възложител e Фонд Републиканска Пътна Инфраструктура.

Основните дейности, които ще бъдат извършени, са изработване на технически проект и основен ремонт на пътните участъци, с цел достигане параметрите на класа ( ІІІ-ти клас ) на пътя.

Предвижда се възстановяване целостта на пътната настилка, отводняване трасето на пътя с оглед нормалното техникоексплоатационно състояние и създаване условия за безопасно движение на МПС. Участъкът, предвиден за рехабилитация, е с обща дължина 3.4 км.

Ремонтът включва и мост над р. Тунджа на км 1+970 с дължина 80м. Проектирането ще бъде осъществено за 45 дни от датата на одобрение на договора от Фонд РПИ, а строителството - 150 дни от подписване на документацията.

В момента Пи Ес Ай АД изпълнява и друг подобен обект – Проучване, проектиране и изграждане на мост над р. Осъм на път ІІІ – 3011, Летница – Горско Сливово на обща стойност 2.33 млн. лв.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg