Пласираха нови 70 хил. права от Ексклузив Пропърти АДСИЦ

650

В третия ден от провеждащия се на БФБ-София смесен закрит аукцион за продажбата на 7.5 млн. права от Ексклузив Пропърти АДСИЦ се сключиха шест сделки за общо 70 хил. права, като цената на право бе от 0.02 лв. до 0.03 лв. за брой.

Така непродадени останаха едва 9100 права, които ще се предложат в дните до 9-и март, до изчерпване на количеството. Общият оборот до момента, набран от продажбата на правата, е 99 988 лв. и ще постъпи в касата на дружеството.

Ексклузив Пропърти АДСИЦ планира да увеличи капитала си от 500 хил. лв. на 8 млн. лв., като за целта фондът е издал 7.5 млн. права, всяко от които дава възможност за записването на една от новите акции по номинална и емисионна цена от 1 лв.

Инвестиционната стратегия на дружеството включва изграждането на луксозна офис сграда на бул. "Тодор Александров", както и луксозна жилищна сграда в кв. Изток- Изгрев.

Към момента на вторичен пазар (присвоен борсов код R2EXPRO) оферта за покупка има на цена от 0.025 лв., а за продажба на ниво от 0.035 лв. за право.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg