Съдът регистрира промените в капитала на Недвижими имоти София АДСИЦ

381
Софийски Градски Съд регистрира промените в капитала на Недвижими имоти София АДСИЦ, съобщават от Българска фондова борса. Капиталът на дружеството със специална инвестиционна цел бе увеличен през юли от 500 хил. лв. на 650 хил. лв. В края на септември компанията бе вписана и в публичния регистър на КФН.

На 2 юли 2007 г. на Българска фондова борса се проведе закрит аукцион, на който цялото предложено количество от 150 хил. права бе пласирано в четири сделки на ниво от 0.01 лв., като общата набрана сума от продажбата на правата бе 1500 лв.

Недвижими имоти София АДСИЦ планира закупуването на парцел в регулация в гр. София, кв. Младост IV, в близост до Бизнес парк София с площ 1800 кв. м при цена 150 евро/кв. м, става ясно от проспекта на дружеството.

Върху парцела ще бъде изградена луксозна офис сграда с РЗП 5000 кв. м.

Учредители на дружеството са ДФ „Статус Нови Акции” с 49% от капитала, Софконсултинг” АД с 30% от капитала, както и ИП „Статус Инвест” АД с 9%, „Статус - 1” АД с 6%, „Екозона” АД с 6% от капитала.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg